1) Erinevate telekanalite talendisaated

Siia alla kuuluvad ETV, Kanal2 ja TV3 suuremad ja väiksemad projektid, olgu nendeks siis kas "Eesti otsib superstaari", "Eesti talent", "Perepidu" või kõik see, mida saab nimetada orbiidil püsimiseks ehk telemängud ja publikumagnetid nagu "Sinu nägu kõlab tuttavalt", "Tantsud tähtedega", "Tähed jääl", "Me armastame Eestit", "Laulud tähtedega", "Eesti otsib lemmiklaulu" ja paljud muud saated, mis aastate jooksul on taas-kasutanud kõiki Eesti avaliku elu tegelasi ja pannud kanaleid staarikesi liigagi vennalikult jagama.

2) Tõsieluseriaalid, missi- ja modellivõistlused

Kuigi klassikalisi tõsielusarju tehakse viimasel ajal üha vähem, siis on ometigi raske unustada selliseid pärleid nagu "Baar", "Buss", "Unistuste printsess", "Robinsonid", "Malaisia", "Maamees otsib naist", "Üksikvanem otsib kaaslast", "Tantsi tagumik trimmi", "Naistevahetus", "Minu imeline muutumine", "Kaalul on rohkem kui elu", "Farm", "Õhtusöök viiele", "Selgeltnägijate tuleproov", "Tõehetk", "Seks ja küla", "Tenerife", "Lihtne elu" jne. Asendamatud on ka "Eesti tippmodell" ning erinevad missivõistlused, mis on kinkinud meile nimed nagu modelli-Xena, Karin Laasme, Kristiina Heinmets, Inna Roos, Kristina Karjalainen, Madli Vilsar, Diana Arno, Liis Tappo-Treial, Evelyn Mikomägi, Kätlin Valdmets, Helen Mahmastol ja paljud teised.

3) Kuulus kaaslane

Kati Toots ilmus avalikkuse ette Jaan Tootsi käevangust, Liis Lass Elmar Liitmaa ja hiljem Oliver Reinsalu varjust, Evely Ventslit teame Tanel Padari ekspruudina, samuti ka Katarina Padarit ning praegust pruuti Kristel Mardisood. Margret Järve tegi kuulsaks ekspeika Lauri Pedaja, Gerli Rosenfeldi tuntakse Henrik Normanni ja Alexander Rybaki seltskonnast, Carola Madise tegi kuulsaks Anu Saagim, Farmi-Gabrieli Adelinast sai pärast skandaalsest mehest lahkuminekut tõsielusarja-staar, Martin Parmas võrsus Gerli Padari, Ott-Sander Palm Getter Jaani ning Anni Pohlak Tomi Rahula käevangust, Laura Kõrgemäe suhted on olnud praktiliselt sama kuulsad kui ta mehed ning modell Delisa Maria Varik lööb samuti laineid kuulsate ja rikaste meeste päid sassi ajades.Ja muidugi Inga Kallberg, kelle nime eesliide lausa kuulsa saatenõid-kaaslase järgi sai: Intsu-Inga!

4) Teatrist teleekraanile

Seriaalid on vähem või rohkem tuntud teatrinäitlejate võimalus teleekraanile pääsedes oma nime tuntuks mängida. Siin aitavad kaasa populaarsed hitid nagu "Pilvede all", "Ühikarotid", "Pahad tüdrukud", "Kättemaksukontor", "Ment", "Kodu keset linna", "Elu keset linna", "Õnne 13", "Saarte sosinad" jpm.

5) Absurdne persoon ja käitumine

Aeg-ajalt on mõne "staari" tuntuks saamine juba nõnda ammune kurioosum, et vaikselt hakkab meelest minema, kust nad tulid. Oma jätkuvalt püüdliku absurdse käitumisega silma paistnud Vaido Neigaus, Strippar Marco, Farmi-Gabriel, Billeneeve, Vändra Aveli, Arnold Oksmaa...millega nimekirja jätkata? Tissi-Carmen otseloomulikult. Ja Seksi-Maris. Ja Seksi-Kristi!