1. Naerata!

See on hästi lihtne, kuid mõjuvõimas tegevus. Naerata inimesele siiralt, nagu teaksid teda ning ta ei suuda sulle mitte vastu naeratada. Seejärel võid uuesti naeratada ning siis alustab kumbki teist juba ise juttu ning tutvus ongi tehtud. Naeratus kaotab n-ö bloki kahe võõra inimese vahel.

2. Küsi teed!

Isegi kui sa tegelikult oled kohalik ning tead, kuidas Solarisse saada, siis võid alati astuda mõne nägusa noormehe või neiu juurde ning temalt abi paluda. Ikka põhjalikult, mis bussiga, kuidas jne. Sealt on lihtne juba juttu edasi arendada, kui mõlemad on sõbralikud inimesed.

3. Bussis

Küsi, kas võid siia istuda. Kui inimene paistab selline sõbralik ja muidu tore, siis milles probleem? Alustuseks küsi kasvõi seda, kus ta maha läheb, et saaksite vajadusel kohti vahetada. Saa oma hirmudest üle!

4.Komplimendi tegemine

See tegevus vajab muidugi väga suurt julgust, kuid see on põhimõtteliselt kindla peale minek. Sa lihtsalt lähedki võõra juurde, et talle öelda: "Sul on kena naeratus," "või "See pluus sobib teile väga hästi." Kui sa ühe korra elus suudad selle asja ära teha, siis annab see tohutult enesekindlust ning sa oled julgem kui sinu arvates su kõige julgem sõber. Sa võid alustada ka klienditeenindajatele heade sõnade ütlemisega.

5. Abi küsimine

Jõusaalis saad küsida nõu, millist trenni teha, millal jne, kuidas see trenažöör töötab ...Lase fantaasial lennata" Piljardis võid küsida mõnda reeglit üle. Isegi kui sa kõike seda tead, siis ära näita seda välja. Inimestele meeldib, kui neilt abi küsid ning nad saavad kedagi aidata.

6. Poes

Keegi ostab kooki, mida sa mõtled osta, kuid pole proovinud? Küsi temalt, kas ta on seda varem proovinud ning kuidas see talle maitseb. Ma ei usu, et jutt jääb ainult nii kaugele ja soovitakse üksteisele head päeva.