Siin need on!

1. Diana

"Diana" on ilmselt üks pikas nimede rivis esinev nimi, mis lapsele pannakse, juhul, kui sünnib tüdruk.

2. Kate'i rasedus saab olema täiesti erinev Diana omast

Kuninglik perekond on Kate'i suhtes väga kaitsev ja armastab teda palavalt. Printsess Dianaga olid lood teisiti, sest temasse ei suhtunud siniverelised sugugi nii soojalt. Ta abiellus prints Charles'iga siis, kui oli vaid 20aastane. Camilla tulek printsi ellu viis nende abielu katastroofilise lõpuni ning häbistas kuninglikku perekonda.

3. Kate'i kõht

Troonipärijat ootava Kate'i kõht saab olema nii kõrgelt dokumenteeritud, et rahvas peaaegu näeb, kuidas kõhuke kasvab. Fotograafidele teeb eriti atraktiivseks Kate'i kõhu see, et inimesed soovivad kaksikuid.

4. Palee suhe meediaga

Palee avaldab ilmselt Kate'i raseduse kohta piisavalt informatsiooni, et meedia isu rahuldada ning et kõmupiltnikud ei ohustaks lapseootel ema nagu nad seda tegid Dianaga.

5. Privaatsus

Ilmselt austavad kõmulehed Kate'i privaatsust rohkem kui Diana oma. Viimase traagiline surm on neile loodetavasti midagigi õpetanud.

Ei USA ega Briti lehed ei avaldanud Kate'i alasti pilte kuna tahavad kuningakojaga häid suhteid säilitada.

6. Riided

Tõenäoliselt kannab Kate mõnda aega riideid, mida ta on alati kandnud. Kuid kui tema kõht on nii suur, et ta emadele mõeldud riideid hakkab kandma, siis esimene neist müüakse kõikides poodides üsna pea välja, kuna just see on hilp, milles tahavad ennast näidata kõik emmed.

7. Mähkmekott

Kate'i mähkmekotist saab sensatsioon, mida ihaldavad endale pikka aega kõik emad.

Allikas: Buzzfeed.com