7 fakti, mida sa ei mäletanud seriaali "Päästja koolikell" kohta.

1. Koolijuhatus omas söögikohta The Max

Osas Save the Max, töötas Jesse kooliraadios KKTY uurivreporterina ja sai teada, et seltskonna lemmikkoht The Max kuulub koolijuhatusele.

2. Jessie käis kofeiinisõltuvuse tõttu võõrutusravil

Episoodi Jessie's Song lõpus, räägib Jessie oma sõpradele, (kes ei suuda naeru pidada kofeiinitablettide sõltuvuse olemasolu üle) et tema ema viib ta probleemi tõttu nõustamiskeskusesse.

3. Zack on osaliselt põlisameeriklane

Tema vanavanaisa oli Nez Perce'is hõimu nimega Sosistav Tuul liige. Blondist peategelasest lausa õhkus põlisameeriklast! See kõik tuli välja episoodis Running Zack.

4. Hr. Beldingi vend oli täielik tropp

Episoodis The Fabulous Belding Boys kohtus televaataja Hr. Beldingi vend Rod Beldingiga, kes suutis Bayside'i kooli noori veenda, et ta on igati lahe tüüp, kuid veab neid siis ägedal kooliekskursioonil alt, et kuuma stjuardessiga kurameerida.

5. Hr. Belding oli tõenäoliselt sõjaveteran Vietnamis

Beldingil oli tõenäoliselt tumedam minevik kui arvatakse. Erinevates episoodides vihjab ta tihti sõjale. Kui Belding oli teismeline 60ndatel, siis käis Vietnami sõda, mistõttu näib tõenäoline, et Belding sõdis just seal. Zacki krutskite peale ei tasu naerda, sest ta tegi neid ilmselt sõjaveteranile!

6. Zack kupeldas Lisat

Episoodis The Lisa Card küsis Zack Lisa suudlemise eest inimestelt 1 dollari. Kui Lisa selle vastu protesteeris, ütles Zack kavalalt: "Ma arvasin, et sa tahad oma võlga hüvastijätuks suudelda."

7. Screech ostis 2 dollari eest Lisa aluspesu

Eelpool mainitud episoodis juhtus teinegi kentsakas lugu. Zack pani Lisa riided oksjonile, mida ta ise pidas. Seal leidusid näiteks tüdruku päevitusriided, mille modellideks olid Kelly ja Jessie. Oksjon teenis üllast ideed, mille eesmärgiks oli aidata Lisal oma isale võlg tagasi maksta.

Allikas: Buzzfeed.com