Teksad

Loomulikult on kvaliteetne ja hästiistuv teksapaar kohustuslik iga inimese garderoobis. Sul peaks olema vähemalt mõni paar erinevaid stiile — kitsa või sirge lõikega tumesinised teksad sobivad ka ametlikumateks üritusteks, samas kui pisut lohvakamad ja kulutatud teksad võiksid jääda vabaks ajaks.

Kollektsioon erinevaid maikasid

Maikad sobivad hästi nii teksade kui seelikutega. Neid võiks olla valgeid, musti, halle, erinevaid muid värve ja ka kirjusid. Kanna mõnda kirjut teksade ja sandaalidega ning näiteks valget lillelise seeliku ja baleriinadega.

Kvaliteetsed saapad

Korralikud nahast saapad peaksid igal naisel olemas olema. Need näevad stiilsed välja ja kui nende eest korralikult hoolt kanda, siis võib nendega käia päris mitu sügist-talve. Kanna neid teksade, kleitide, retuuside, seelikutega…

Mõned kirjud seelikud

Kui käid koolis või tööl ja sulle on oluline iga päev midagi erinevat kanda, siis kindlasti tead, et seda pole alati lihtne teha — eriti, kui garderoob ei ole just väga rikkalik. Lisa enda kogusse mõned mustrilised seelikud, mida saab kanda erinevat värvi maikade ja pluusidega.

Kvaliteetsed kardiganid

Kardigan on miski, mida sa saad kanda terve aasta: kinninööbitult ja koos teksade ning saabastega talvel, lahtiste hõlmadega ja kleidikese peal jahedal suvehommikul. Jälgi kardigani ostes, et see oleks kvaliteetsest ja looduslikust materjalist — selline kestab kauem.

Kõigega sobivad sandaalid

Kui jahedamal ajal vajad sa kvaliteetseid saapaid, siis suvisel hooajal investeeri korralikesse sandaalidesse — sa kannad neid ju põhimõtteliselt iga päev. Eelista nahka kummile ja riidele ning vali midagi, mida saaksid kanda erinevate riietega.

Aksessuaarid

See, millised ehted ja aksessuaarid sa oma riietuse juurde valid on väga oluline. Tumedates toonides riietusele võid särtsu lisada mõne erksama kaelakee või kõrvarõngapaariga. Sinu ehtelaekasse võiks kuuluda nii lõbusad “kiiksuga” ehted kui mõned tagasihoidlikumad.

Korralik nahkjakk

Nahkjakk on suurepärane investeering: see sobib peaaegu kõigega ja kestab kaua. Soovitame osta päris nahast jaki — jah, see on kallim, kuid see näeb parem välja ja ka kestab kauem. Teiseks — kunstnahast jakiga on jahedas külm ja soojas palav. Nahkjakk sobib nii saabaste, teksade ja kardiganiga, aga ka lillelise kleidiga.

Allikas: allwomenstalk.com