Unusta ühel päeval nädalas ära kell!

Kellaaaeg on see, mis paneb meid muretsema, kas jõuame sinna ning kas jõuame seda teha. Ela üks päev ilma kella vaatamata - lihtsalt ole, tee seda, mida hing ihkab ning naudi hetke! Sa üllatud, sest kõik on täiesti teisiti. Su elu on kuidagi palju vabam ja mõnusam. 

Üks päev ilma telefoni ja arvutita

Arvutist eemale hoidmine on lihtne, kuid telefoni mitte puutumine juba hoopis teine tase. Lülita üheks päevaks end täielikult välja internetimaailmast ning pane telefon hääletule! Igaks juhuks võiksid mõnda inimest teavitada sellest, et sind üks päev telefonitsi kätte ei saa. See üks päev ilma SMS-ide, Facebooki ja kirjavahetusteta võib muuta su elu, kuna sa hakkad väärtustama rohkem neid hetki, kus suhtled reaalselt silmast silma inimestega. 

Jaluta üksinda üks tunnike!

Kogu aeg ei pea olema suure seltskonnaga kuskil peol või üritusel. Leia aega iseendale ning mine üksinda jalutama talvisesse linna või parki! Lihtsalt jaluta, vaata mööduvaid inimesi ja ümbruskonda. 

Ära raiska enam aega inimestele, kes sinust ei hooli!

Seda on kergem mõelda kui teha, kuid tegelikult on pingutus need inimesed unustada, seda väärt. Sul ei ole mõtet ajada taga seda neiut või noormeest, kellel sinu vastu absoluutselt tundeid pole. Sul ei ole mõtet hoida sõpru, keda pead kogu aeg sina välja kutsuma ning kes ise ei mäletagi sind, kui sa nendega ise kontakti ei võta. Mõtle, kes on need, kes sinust tõeliselt hoolivad ning kellega sul on sõprus, kus vaeva näevad mõlemad pooled. 

Mõtle, mida sa suhu pistad!

On tore käia Mc-is ja Hesburgeris, kuid...mõtle hetkeks, kas sa ikka tahad seda burgerit süüa, mis sulle tegelikult mitte midagi ei anna? See ei anna isegi täis kõhtu...See annab täiskõhu "tunde", mis kaob lähima poole tunniga. Mõtle, mida sa saaksid selle raha eest endale lubada, mis kulub kiirsöögikohtades. Sa vaata seda Coca-Colat, mis on musta värvi ja gaase täis! Kas sa ikka tahad seda? Küsi endalt kogu aeg selliseid küsimusi ning sa märkad, kuidas sul jääb rohkem raha alles ning kuidas su toitumisharjumused päevapealt muutuvad! 

Ole loomulik!

Ära ürita olla keegi, kes sa pole, selleks et meeldida kõigile või kellelegi, kellele sa iseendana ei meeldiks! Ole sina ise ning õiged inimsed leiavad su ise üles! 

Ela oma emotsioone välja!

Ära jäta neid enda sisse. Kui sa tahad olla kurb, siis ole! Kui sa ei taha olla vihane ja kurb kellegi teise juuresolekul, siis hoia seda emotsiooni nii kaua, kui saad üksi olla ning ela see siis täielikult välja! Nuta välja kõik need pisarad ning ela välja kõik see viha, mis su sisse on tekkinud! Su elu muutub. Su sisemaailm muutub, sest sa saad välja elatud kõik, mida tunned. 

Tee vähemalt üks kompliment päevas!

Jaga häid sõnu, sest siis jagatakse neid ka sulle!

Tee mõni heategu!

Lase vanainimene järjekorras endast ette, ava uksi ning paku lihtsalt oma abi. Üks heategu päevas võrdub hea tundega kogu päevaks.