Tervikprogramm oli täiega kokku kuivanud ja huvi messi vastu varasemaga võrreldes väga väike. Piletihind stabiilselt kakskümmend eurot, kahepäevapilet maksis kümneka rohkem. "Kuhu lähed? Seksmessile?" Reageeringuks vali naer. Eestlased ei suhtu taolisse messi positiivselt. Eks vist ole õige kah... Erinevad esinejad toodi seegi kord kohale, kuid praktiliselt tundmatud.

Efektidevaesed show´d ja sage programmi kordus.
Teisest küljest, valguslahendustele pole midagi ette heita ja suur ekraan toetas detailsema pildi seiret. Reklaam oli seksimessile ka vilets. Vaid suuremate magistraalide juurde olid üles riputatud mõned valgustatud plakatid - meelas naisega pilt. Kaablitehase vahetu naabrus oli märgistatud lihtsalt noolekujuliste viitadega, et kohta, kust suurde hoonekompleksi sisse pääseb kergem leida oleks...

Huvilisi sagis seksimessi avapäeval eriti vähe, vaid paaril tunnil laupäeva hilisõhtul tundus, nagu olnuks vanad head ajad tagasi. Vähemalt pealava lähedus ja väiksem eraldi ruum amatöörvärgi jaoks kubises rahvast.

Modell Ameerikast ainsaks trumbiks
Pealava show´dest väärib eraldi äramärkimist ainult Gia Nova oma. Kena naine on eelnevalt poseerinud isegi ameerika "Playboys" ja laval suutis oskuslikult ühendada burleskishow´ tavastriptiisiga. Ennast lõpuks täiesti paljaks koorinud, asus ta rahva sekka oma postereid ja pilte loopima. Helsingi Burlesque esitab - võinuks olla midagi põnevat, kuid ei. Lihtsalt üks eriti paksuke naisterahvas laval. Alguses põneva kostüümiga, pärast ilma selleta.

Ühel kohalviibinud piltnikul kadus igasugune huvi ära: "Naine võib olla seksuaalselt vormikas, kuid 150 kilo ja (pool)paljalt laval. See on liig mis liig, mina küll sellist naist ei taha vaadata!"
Noh, paarike Safyra ja Jenna tegelesid lesbimänguga. Kui nad riides olid, siis võiks nende kohta isegi ahvatlevad öelda. Kui aga kiimahoos ennast alasti kooriti, läks asi pehmelt öeldes rõvedaks.
Taseme tipp oli erootikashow´de vahele topitud stand-up koomik, kes oma perverssete naljadega suutis isegi rahuliku loomusega soomlased närvi ajada... Naistele? Hispaania strippar Jesus de Maxi ilmus mõnes shows mundris lavale. Kaasas naisi. Professionaalne esitus, kuid meestrippareid ei viitsinud vaadata...

Amatöörlaval kõige julgemad esitused
Väiksemal "puuhalaval", tinglikult öeldes amatöörlaval, võimutses harjumuspäraselt Mr. Lothari kirju ja kompleksivaba trupp. Teisest küljest: rohke alkoholi mõju all olevad eesti ja soome mehed vaatasid seda kõike heakskiitvalt. Uuem moment - seekord õnnestus ära näha ka rida "kolhoosnikke", terve rivi vanemaid ja paksemaid mehi-naisi rahva hulgast olid ennast lavalaudadel riietest vabastanud. Miks nad seda tegid? Ilmselt tähelepanuvajadusest või oli ikkagi mingi raha mängus...

Müüjaid väga vähe
Kahepäevasel messil pakuti programmile lisaks kõikvõimalikku erialast kaupa. Hinnad vähestes müügikohtades kõikusid suurtes piirides, ülisoodsaid pakkumisi eriti polnud. Nagu juba aastaid, oli seegi kord suurima kaubavalikuga väljas firma "Kuumad huuled" ehk "Hot Lips", kes Eestiski on korralikult kanda kinnitanud. Konkurente neil seekord praktiliselt polnudki, kuid nendegi boksi külastas kokkuvõttes vähe inimesi. Ning superpakkumisest neli toodet kolme hinnaga, hakkasid kinni vaid üksikud. Rootslaste Flirt Fashion tuli välja super-sekspesu ja sekskostüümidega. Vägagi laia valikuga sealjuures, kuid...Väga kõrged hinnad, seda isegi allahinnatud toodete puhul. Taas oli oma "näotuid" tegemisi peale suruma tulnud skandaalne domina Villi-Ira veidralt riides abilistega. Tema boksi juures mängiti sado-maso mänge.

Piilumiskapis võimutsesid vene stripparid
Messilt ei puudunud seegi kord piilumiskapid. Peep Show. Mõne euro eest võis korraks vaadata, kuidas sinu ees ümmarguse klaasakna taga stripatakse, sõrmedega rahuldatakse või endale vibrat genitaalidesse asetatakse. Mida piilukapivärgi kohta kosta? Paljaste naiste piilumine näib endiselt moes olevat. Soovijaid jagus ohtrasti.

Messil kohtas aeg-ajalt eestlasi. Enamus oli keskmises joobeastmes.
Eesti naine jääb reeglina selliselgi messil viksiks ja viisakaks, kergelt punastavaks... Ah jaa. Privaatshow oli kah ülemisel korrusel eraldi üksusena. Kahtlane, kallis üritus, kus põhitegijqad olid slaavlased.