Kristjan Kangro õpilasfirmast SOCKme sõnas peale auhinna kättesaamist: "Me julgesime unistada suurelt ja oma suured mõtted ka ellu viia". Peaauhinna parimale õpilasfirmale pani välja Swedbank: noored saavad osa võtta Rootsi õpilasfirmade laadast ja külastada ka Swedbanki peakontorit Rootsis.

Teise koha pälvis õpilasfirma Rehvilahendused Tallinna Saksa Gümnaasiumist, koosseisus Taaniel Ormus, Toomas Piirsoo, Melari Vainola; juhendaja Ivi Olev. Noored teevad kardirehvidest LED valgusteid ja kellasid.

Kolmanda koha võitles välja õpilasfirma Kuuvalgus Põlva Keskkoolist, kooseisus Sigrid Salomon, Ivo Vals, Riho Plato; juhendaja Kaia Tamm. Nende tooteks on kasutatud hõõglampidest õlilambid.

Coca-Cola Hellenic'u eriauhind sotsiaalse tundlikkuse eest läks õpilasfirmale Time out for Happiness Toila Gümnaasiumist. Õpilasfirmasse kuuluvad Kelly Porkman, Laura Maala, Karet Luik ja Liina Kaev. Noored tegelevad 7-14 aastaste laste vaba aja sisustamisega ja hoolitsevad selle eest, et noored sisustaksid oma aega kasulikult ja huvitavalt.

Arengufond andis oma eriauhinna kõige ambitsioonikamale firmale ja selle pälvis õpilasfirma E-ained, Pärnu Ühisgümnaasiumi ja Pärnu Ülejõe Gümnaasiumi ühisfirma. Võistlusel osalesid Andraš Tšitškan ja Enn Mäeorg. Õpilasfirma tooteks on voldikud ja veebileht, mille kaudu nad nõustavad inimesi kahjulike E-ainete kohta.

Parim õpilasfirma esindab Eestit Euroopa õpilasfirmade võistlusel Oslos 4.-7. augustil. Varasematel aastatel on Eesti õpilasfirmad Euroopa võitlustel olnud väga edukad: viiel korral on Eesti õpilasfirma jõudnud esikolmikusse. 2009. aastal oli Eesti õpilasfirma Roheline jälg Euroopa parim.

Võitjameeskonna rõivastab Euroopa võistluseks Baltika Kvartalis asuv Baltika brändide esinduskauplus Moetänav. Parima firma osavõttu Euroopa võistlusest toetavad Swedbank ja Haridus- ja Teadusministeerium.