"Lumeshow" on juba kakskümmend aastat maailmas ringi rännanud - esinetud on Suurbritannias ja Prantsusmaal, Itaalias ja Mehhikos, Ameerika Ühendriikides ja Koreas, Hispaanias ja Venemaal ning vallutatakse aina uute riikide lavasid.

Alati täissaalidele minevat etendust on peetud arvukate kõige mainekamate teatriauhindade vääriliseks nii Londonis, Edinburghis, Liverpoolis, Dublinis kui ka Barcelonas. Show’st on kirjutanud ajalehed ja ajakirjad Broadway’st Uus-Meremaani.

Kus ka heldimapanev kollane mehike Asisjai lavale ei ilmuks – olgu see eksootilisel Taiwanil, New Yorgis Broadway’l, kunstist küllastunud Pariisis või kultuuri nautivas Moskvas – kutsub suure režissööri ja kunstniku loodud kangelasega ühes rütmis hingamine ja olemine esile vaimustust ja imetlust, rõõmupisaraid ja naerupurskeid.

Tallinnas esineb Slava Polunin koos maailmakuulsa viiuldaja Gidon Kremeri ning tema „Kremerata Baltica“ orkestriga. Kaks artisti saavad kahe kunsti piirimail kokku, ajavad omavahel ning publikuga juttu, kasutades selleks mitte sõnu, vaid muusikat ja pantomiimi nii, et sünnib tõeline lumesümfoonia.

Tänavu jaanuaris said Eesti televaatajad kloun Slava 2010. aastal Prantsusmaal antud "Lumeshow" etendust vaadata ETV vahendusel. "Slava lumeshow" (Slava`s Snowshow, Prantsuse 2010) on seni ainuke etenduse täispikk jäädvustus, sest ei varasemalt ega hiljem ei ole Polonin lubanud etendust jäädvustada.

Piletid on müügil Piletilevis.

Vaata katket maailmakuulsast klounietendusest: