Cynthia Williamsil on kaks poega. 18-aastane Mathew ja 26-aastane Joseph, kes on mõlemad "rämpstoidudieedil". Poisid kaaluvad kahepeale kokku 362 kilogrammi ja see on isegi vähe võrreldes sellega, et vaid mõni aasta tagasi kaalusid poisid topelt oma praegusest kaalust.

48-aastane Cynthia leiab, et poisid on paksudena õnnetud ja ainuke viis, kuidas ta oma lapsi rõõmustada saab, on head rasvased road. "Loomulikult hakkasin mina peale oma operatsiooni kaalust alla võtma ja soovisin, et ka mu lapsed seda teeksid, kuid nad on liiga paksud, nad ei jõua trenni teha," on ema mures.

Samuti keeldub naine kuulamast arstide juttu, et tugeva ülekaalu tõttu võivad ta pojad saada tugevad tervisekahjustused ja isegi surra! "Söömine on ainuke asi, mis neid õnnelikuks teeb. Mis ema ma oleks kui ma seda oma lastele seda keelaks?"

Hommikusöögiks annab naine poegadele kuus kreemitäidisega sõõrikut ja shokolaadipiima. Lõunasöögiks eelistavad poisid tavaliselt kuhjaga praekana ja pastat, ning õhtusöögiks hamburgerid ja friikartulid. Tavalised snäkid toidukordade vahepeal on selles peres pitsad, küpsised, kommid, kartulikrõpsud ja maiustused.

Naine väidab, et on proovinud lastele ka tervislikku toitu pakkuda, kuid see lastele ei maitsevat.