RTL jättis ära uute osade näitamise, kui ühes osas tõmbas meessoost osaleja naissoost osalejal aluspesu maha ning ronis talle peale. Telejaam leiab, et selline asi pole kohane #metoo ajastul, vahendab Daily Mail.

"Love Islandi" hollandi versiooni uutes osades üks meesosaleja väidetavalt ignoreeris naisosaleja vastumeelsust temapoolsele seksuaalse suunitlusega lähenemisele.

Vaata kaadreid skandaalsest osast siit.

"Sellised saated ja sarjad ei sobi eetrisse "metoo ajastul" ütles endine Hollando kommertskanali SBS6 juht Tina Nijkamp. "Olin üllatunud, et RTL tellis veel selliste sarjade episoode juurde".

Sarja valib osalejad arvuti konkreetsete algoritmide põhjal. Tegevus toimub Hispaanias asuvas villas. Kõnealuses steenis pani meesosaleja oma käe naise tagumikule, tõmbas tema aluspüksid alla ning ronis talle peale. Nii seda meest kui ka üht teist meesosalejat oli ka varem filmitud tegemas lähenemiskatseid, kuigi naised olid neile eitavalt vastanud.

RTL-i programmijuht Peter van der Vorst ütles, et sellised sekusaalsed lähenemised on "lubamatud" ning "neid ei tohiks propageerida". Ta lisas veel, et olukorraa eskaleerumisele aitas kaasa suur kogus tarbitud alkoholi.

Peter van der Vorst süüdistas sarja tootnud firmat Blue Circle production "eetiliste piiride ületamises" ning "agressiivse seksuaalse käitumise julgustamist".

Blue Circle hiljem vabandaski oma rolli tõttu juhtunus.

Briti versioon "Love Islandist", mille viimaseid osi on vaadanud 6 miljonit britti, sattus sarnasesse skandaali eelmise aasta juunis.