Eesti elu ja poliitika hetkeseisu käsitlevat stand-up etendust NÜÜD TÕESTI AITAB JAMAST on saatmas üle-eestiline menu ja publiku kasvav huvi. Mitmes linnas on lisaks algselt plaanitud etendustele korraldatud lisaetendused. Eile hommikul lisandus nimekirja ka Tallinn.

Lavastuse põhiliseks eesmärgiks on pakkuda publikule kvaliteetset ja värsket meelelahutust, mida ei ole iial küllalt. Kuid tekstil on ühiskondlikus plaanis ka laiem missioon - valgustada ja äratada valijaid enne seekordseid kohalikke valimisi, ikka selleks, et valimisprotsent oleks kõrge ja tehtud otsused teadlikumad.
“Esialgselt oli plaanis teha lisaetendused vaid nädalavahetustel, kuid kuna NOKIA Kontserdimaja esimene etendus müüdi hetkega läbi, siis oleks olnud vastutustundetu jätta nii suur hulk inimesi kaasamata.” räägib Monoteatri juht Karl Kermes.

Tallinna etendus toimub esmaspäeval, 14. oktoobril ning kuna enamus inimesi on päevasel ajal tööl jäi üle korraldada lisaetendus õhtul. Etendusele lisab ainukordsust hiline algusaeg 22:00.