AITAB!

1. Romantika
Roosikroonlehed vannis, viinamarjad, küünlad...öööök! See on tore, et teil kahel nii armas on 3. koosveedetud päeva "in a relationship" tähistada, aga see on teie suhe! Hoidke see endale. Kui jõuate 50. pulma-aastapäevani, siis aga vaataks juba meeleldi teie ühiseid saavutusi!

2. Ilm
Meil kõigil on aknad olemas ja üldse mitte ainult Facebooki-aknad piltidega, mil ümber Instagrami-raamid.

3. Söök
Lihtsalt ja lühidalt: #aitabtoidupornostkyll. 

4. Poose rannal/loojangu taustal
Sa ei ole FHMi kaanestaar. Ega ka Playboy oma. Ja selliste algeliste tyrabanksilike piltidega ei saa ka selleks. Kurb aga tõsi.

5. Inspireerivad tsitaadid
"Ilusate päralt on maailm" ja ka nende päralt, kes ei istu ninapidi telefonis uusi laike oodates, vaid tegutsevad!

6. Tervislikkus

Pilt rohekashallist übertervislikust smuutist võib olla hea su maole ja vitamiinivaeguses organismile, aga mitte su sõprade silmadele. Kui oled otsustanud hakata a) mitte liha sööma b) loobunud süsivesikutest c) hakanud ebatervelt palju treenima, siis sa ei pea iga ampsu ja hantlit pildistama ja jagama.

7. Suvalised riidepostitused

Aina popimad moe- ja ilublogid innustavad igaüht, kes ei näe välja nagu hernehirmutis ja korra kvartalis komplimente teenivad, looma oma moeblogilaadset asja Instagramis. Nii on kogu voog üle ujutatud sõbra peegli ees tehtud piltidest "Mina täna" ja suvalistest kaadritest tänavalt, kus kellegi lillelised kummikud muljet avaldasid. Miks?