Tema kontol on enam kui 47 000 jälgijat, kes kõik leiavad, et alasti kehas pole midagi taunimisväärset.

1.augustil sulges aga Instagram Jessa konto ilma ühegi eelhoiatuseta. Jessa fotod on enamasti tagasihoidlikud ning pildistatud selja tagant, nii et puritaanidel poleks midagi öelda.
"Alasti keha on mu blogis normaalsus, mitte porno," selgitas Jessa, et alasti keha ei ole mitte midagi taunimisväärset, kirjutab The Mirror. "On häbiasi, et alastust peetakse siiani solvavaks. Olen nõus, et peaksime lõpetama keha seksualiseerimise ja just sellega mu blogi tegelebki, enamus mu fotosid on minust looduses looduslikus olekus."

Jessa alustas kampaaniat, paludes oma jälgijaid säutsuda Twitteris ja postitada Instagramis teemasildiga #reactivatethenudeblogger (#taastagealastiblogija).

Kampaania oli edukas, teda kutsuti televisiooni esinema ning avaldati temaga intervjuusid. Ning eile Instagram taastaski alasti blogija konto.
Esimest korda poseeris Jessa oma kontol näoga, hoides käes silti "P****s, Instagram!", lisades juurde postituse, kus ta tänab oma toetajaid ning pahandab sotsiaalmeedia hiiglastega, et need kardavad inimese loomulikku olekut ja keha.