Kolme aasta eest lahku läinud näitlejad on oma võsukestele lubanud viimasel ajal väga palju vabadust. Paari lastega töötanud lapsehoidjad avalikustasid, et kord on nende majast täiesti ära.

Nende arvates on Jolie oma lastega eriti leebe, sest ka tema kasvas boheemlaslikus keskkonnas üles ning tema arvates on selline kasvatus just normaalne. Emaks saades otsustas näitlejatar, et tema kodus reegleid ei hakka olema.

Seetõttu ei näe Jolie probleemi ka sellest, et tema vanim poeg, vaid 17-aastane Maddox tarvitab juba allikate sõnul alkoholi. Samuti ei ole tema jaoks probleem see, et tema tütar Shilo on juba noorest east pidanud ennast poisiks, kelle nimi on John.

Pärast lahkuminekut otsustas naine kõik lapsehoidjad vallandada ning kutsus appi oma venna Jamesi, kes pidi nüüd oma õelapsi kantseldama. Lapsed ei käi ka koolis ning koduõpetaja palgatakse ainult siis, kui lastel endal tekib huvi õppimise vastu.

Kuid üks abiline, kes on Angelinale suureks abiks, on psühholoog. Allikate sõnul külastavad lapsed tema abi iga nädal vähemalt korra. Lastele on suure vabadusega tekkinud ka veidrad hobid. Näiteks Maddox on huvitatud külmrelvadest, eriti just nugadest. "Ema ostis mulle noad, kui ma olin vaid 11 või 12. Ma olen Maddoxile ostnud ka suure komplekti," ütles Angelina paari aasta eest intervjuus.