31-aastasele Drew Drechselile esitati mitu süüdistus. Teda süüdistatakse lapspornograafia tootmises, lapse reisimine seksuaalteenuste pakkumise eesmärgil, lapsega seksuaalakti sooritamise eesmärgil reisimises ja osariikide vahel reisimine, et last seksuaalaktile sundida, vahendavad võimud.

Drew ilmus esimest korda kohtusse juba möödunud teisipäeval, kirjutab The Hollywood Reporter.

Süüdistuse alusel soovis Drew Drechsel, kes võitis 2019. aastal "American Ninja Warriori" hooaja ja kes oli mitmel korral ka noorteversioonis osalejatele mentoriks, soovis seksida alaealise tüdrukuga ja reisis New Jerseysse, et seda teha.

Drechsel sundis noorukit Connecticuti reisima, et temaga seal seksida, ning nad pidasid omavahel seksuaalse sisuga vestluseid sotsiaalmeedias. Lisaks sellele palus mees teha tütarlapsel endast paljastavaid pilte ja need endale saata.

Drechsel alustas seksuaalsuhte 2015. aastal siis veel 15-aastase tüdrukuga. Esimene väidetav intsident leidis aset tema jõusaalis. Sellele järgnesid aastate jooksul veel mitmed seksuaalsed aktid. Ohver tegi politseisse avalduse 2019. aasta juunis.

Süüdistatava advokaat Frank J. Riccio II sõnas, et tema kliendi puhul kehtib süütuse presumptsioon seni, kuni ta on süüdi mõistetud. Kohtus kavatseb klient teha avalduse, et ta pole süüdi.

Kui Drechsel jääb kõikides süüdistustes süüdi, siis võib teda ees oodata kahe eluaegse vangistuse pikkune periood ja veerand miljoni dollari suurune trahv.

Sportlikku telesaadet ülekandev NBC esindaja sõnas, et nad olid süüdistusi kuuldes šokeeritud ja viskasid Drechseli saatest kohe välja. Nad ütlesid oma avalduses, et "American Ninja Warrior" on peredele suunatud saade ja nad ei lase ühe osaleja pärast enda reputatsiooni rikkuda.