Naine arreteeriti eelmise aasta jaanuaris pärast seda, kui tüdruk leiti Põhja-Carolinast. Kamiyah leiti ilma ühegi vigastuseta. Tüdruku kohta oli 19 aasta jooksul tehtud 2500 vihjet, ent eelnevalt polnud ükski neist tulemust andnud.

Williams röövis imiku ema kõrvalt vaid mõni tund pärast tolle sündi, olles riietunud õeks. 52-aastane süüdistatav kasvatas Kamiyah’t kui enda last nimetades ta ümber Alexis Manigoks. Seejuures kummalisel kombel kasutab neiu pärast bioloogiliste vanematega taaskohtumist võltsema pandud nime edasi.

Kohtu tarbeks tehtud DNA test kinnitas, et Kamiyah on enda bioloogiliste vanemate järeltulija. Tüdruk loodab siiski, et tema võltsema saab võimalikult väikese karistuse, kuna peab teda siiski enda emaks. Williams oli tema jaoks alati olemas, mistõttu oli tüdrukul hirmus näha naist käeraudades “justkui oleks ta mingi elajas”.


Williams tunnistas end süüdi lapseröövis. Polnuks ta seda teinud ning tema süü oleks leitud alles kohtuistungi käigus, oodanuks teda eluaegne vanglakaristus. Tõenäoliselt läheb naine 27 aastaks vangi, karistus määratakse kohtuistungil, mis toimub maikuu alguses. Istungitel ei ole senimaani kohal käinud ei Kamiyah ega tema vanemad.