Majanduslangus on mõjunud laastavalt ka algavale telehooajale. Kõik, kes pikisilmi ootavad uut Superstaarisaadet peavad pettuma. Anna-Liisa Supp on selle üle aga rõõmus.

Esimesel aastal kaheksa parema hulka pääsenud noor lauljatar, praegu house´I-lauljana loorbereid lõikav Anna-Liisa Supp tervitab saate ärajäämist kahel käel. “Ma ei ole siinkohal kahjurõõmus, kuid tegelikult on mul hea meel, et ära jääb,” sõnas Supp Naistelehele. “Lihtsalt teine aasta juba näitas, et korduvalt proovijaid oli palju!” Hetkel tundub Anna-Liisale, et Eesti turg on ka uutest artistidest täis ja inimestel peaks laskma olemasolevaid artiste korralikult seedida.
Luisa Värk, kes esimest korda toimunud Superstaari saates jõudis lausa finaali, arvab, et konkursi ärajäämime oleks halb. “Samas oleks see ka mõneti positiivne, sest juba eelmisel aastal oli katsetajate seas palju samu inimesi,” nendib ta. “Ehk on järgmisel aastal rohkem uusi nägusid ja hääli, kes on endale veidi vanust kogunud, et saatest osa võtta,” avaldab Värk lootust.