"Üldiselt me müüginumbreid ei avalda, aga nii eelmisel aastal kui ka käesoleval aastal detsembris müüdud raamatute arv jääb 100 tuhande ja 200 tuhande vahele."

"2010. aastal detsembris on varasemast suhteliselt enam ostetud kõikvõimalikke kalender-raamatuid. Viimased on küll läbi aastate olnud populaarsed detsembrikuus, kuid käesoleval aastal hõlmavad nad lisaks teisele kohale ka hetke kaheksanda, milleks on Olioni poolt välja antud „Raamat-kalender 2011“ ja 14. kohale jõudis „XXII Pauksoni astroloogiline abimees 2011“.
2009. aasta vastavate kalender-raamatute kohad müügiedetabelis olid palju tagasihoidlikumad."

"Endiselt on populaarsed ka elulooraamatud. Seekord teevad kõige suuremaid müüginumbreid just sportlastest kirjutatud raamatud.
Lisaks „Kristinale“ on lühikese ajaga detsembri müügiedetabeli kolmanda koha vallutanud Mart Soidro „Mürka. Pea jagu üle“."

"Aasta tagasi olid selle perioodi müügihitid näitlejatest Arvo Kukumäest ja Urmas Kibuspuust kirjutatud elulooraamatud."

"Kui eelmisel aastal läks päris paljude laste kingikotti Andrus Kivirähki „Kaka ja kevad“, siis 2010. aastal niisugust uut selget liidrit pole tekkinud, antud raamat on endiselt üks populaarsemaid jõulukinke lugemishuvilisele lapsele."

"Rõõm on tõdeda, et ka ilukirjandus leiab endiselt ja varasemaga võrreldes veelgi enam tee kuuse alla.
Eesti ilukirjandusest on populaarsemad Viivi Luige väga kaunis kujunduses „Varjuteater“ ja Kaur Kenderi „Comeback“, Stehani Meyeri austajad ostavad tema uusi teoseid „ Keha“ ja „Bree Tanneri lühike teine elu. Päikesevarjutuse lühiromaan“, endiselt on populaarne Elizabeth Gilbert „Söö, palveta, armasta“ ja natuke vähem populaarne tema „Abielutõotus“."

"Nende jõulude ajal oli kena kink ka krooniga hüvastijätu raamatud: Loone Otsa „Eesti kroonil kroonitud. Meie krooni ilu ja sisu“ ja Allan Tohvi „Eesti Vabariigi mündid ja paberraha 1991-2010“."

"Kunstihuviliste kingikotti jõudis aga mahukas „Eesti kunsti ajalugu 5. köide (1900-1940)“."