1. Ole loominguline!
Otsi välja värvipaber või vesivärvid ja lase mõtetel lennata! Meisterdada on ju lõbus, pluss loominguline tegevus aitab ka stressi maandada. Miks mitte alustada mingisuguse Do-It-Yourself projektiga? Kaunista oma riideid, õmble triiksärgi kraesse pärleid või muuda oma tuba isikupärasemaks mõne laheda hand-made sisustuselemendiga. Veel parem, tõsta üleüldse oma tuba ringi!

2. Põll selga ja näpud jahuseks!
Nädalavahetus on ideaalne aeg uute retseptide katsetamiseks. Ole abikäsi köögis oma vanematele või kokka ise ja kutsu sõbrad maitsma!

3. Vaata, mis toimub!
Uuri välja põnevaimad üritused, mis sinu lähedal toimuvad ja võta nendest osa. Lahedad näitused, kontserdid või etendused toidavad Su vaimu ja Sina saad elamuse võrra rikkamaks.

4. Hinga värsket õhku!
Sõida rattaga, matka või tee oma koeraga üks pikk jalutuskäik. Värskes õhus viibimine annab energiat ja vähendab stressi. Oleks ju tore, kui saaksid uut nädalat värskena ja puhanuna alustada?

5. Lõdvestu!
Lebotamine ei pea alati igav olema. Vaata järele oma lemmikseriaalid, söö televiisori ees popkorni või haara mõni hea raamat ja süvene sellesse! Kui ilm lubab, siis laota tekk aeda maha ja kutsu sõbrad piknikule.

Anna kommentaarides teada, mida Sina nädalavahetusel ette võtad?