Michaela Williamsi nime kandev tütarlaps leiti Kaplinna lähistelt Philippi eeslinnast, mis on vaid mõne kilomeetri kaugusel muljetavaldavast kolmekorruselisest hoonekompleksist, kus 12 vallalist meest ja naist end peatselt sisse seavad. Modernne häärber võib tunduda tuttav ka kõigile Netflixi hittseriaali "Black Mirror" fännidele, kuna viimatises hooajas laineid löönud Miley Cyruse karakter Ashley O elas justnimelt sellessamas majas.

Kurva saatusega tütarlaps läks kaduma Kaplinna avalikus pargis äsjalõppeva nädala teisipäeval, kuulutati mureliku ema teadete peale kadunuks kolmapäeval ning neljapäevaks oli ulatusliku politseioperatsiooni tulemusel kahtlusalune tabatud, kes tüdruku maiste jäänuste asukoha politseinikele kätte juhatas. Mehele esitati reedel mõrvasüüdistus ning kuigi lahkamistulemused on alles selgumisel, on meediasse lekkinud info, et laps suri piinaval ja õudsel moel. Tegu on juba mitmenda järjestikuse sarnase juhtumiga.

Saadet tootva telekanali ITV kõneisik kinnitas, et intsidendil pole projektiga mingit pistmist, küll aga on saate turvameetmeid oluliselt karmistatud ja relvastatud turvameeste kollektiivi mitmekordistatud, kes ööpäevaringselt territooriumil patrullivad. "Meie "saarlaste" ja meeskonna turvalisus on kõige olulisem," sõnas kõneisik.

Anonüümseks jääda sooviva allika sõnul ei soovi "Armastuse saare" produtsendid millegagi riskida ja seetõttu välistatakse igasuguse välise intsidendi võimalus juba eos. "On ju kõigile teada, et kuritegevus lokkab selles kandis niivõrd metsikult, et kui näiteks levib info, et mõnes majas on suur televiisor, võib praktiliselt kindel olla, et seda üritatakse peagi ära varastada. Villast on aga varastada palju-palju enamat. Ohtralt esineb selles regioonis ka inimrööve, mida saate meeskond samuti väga pelgab," kommenteeris allikas.

Vaata videost ringkäiku imekaunis villas, mida viib läbi saate uus juht Laura Whitmore, kes valiti välja asendamaks kallaletungiskandaali sattunud senist saatejuhti Caroline Flacki!