Esimest vahekorda ei planeerita kunagi ette. Kõik tavaliselt läheb nii ja märkamatult ongi tüdruk või poiss süütusest ilma jäänud. Järgnevaks natuke sellest, mida räägivad selle hirmsa ja kardetud asja kohta tüdrukud, kes on juba süütusest ilma jäänud.

Lugu 1: “Olin poisiga koos, kelle vastu olid ka päris suured tunded. Olin siis 16-aastane. Kõik sai alguse massaažist. Äkki aga märkasin, et tegu ei ole enam tavapärase masseerimisega, sest poiss tõmbas õrnalt keelega üle selgroo ja hakkas kaela suudlema. Keerasin ennast ringi ja kõik läks väga loomulikult lõpuni. Kaitsevahendeid me ei kasutanud ja valus mul ka ei olnud. Võibolla oli asi selles, et ta suutis mind niivõrd kiima ajada, et ei pannud mingit väikest valu tähele. Pärast ta küsis korduvalt, et olin ma ikka süütu, sest kõik läks nii hästi. Mingit erilist tunnet küll polnud.”

Lugu 2: “Esimese vahekorra ajal olin seitsmeteistkümnene. Olime mõlemad natuke joonud, aga me ei olnud purjus. Poisile ei olnud see esimene kord, aga arvatavasti ta natuke kartis minu pärast. Mõlemad olime natuke julgemad ja ühel hetkel olidki kõik riided seljast kadunud. Edasi läks kõik nii nagu minema pidi. Äkki tundsin aga suur valu — ühe hetkega oli erutus kadunud, ainult valu. Mõtlesin, et kui kõik teised on hakkama saanud, saan mina ka. Lõpuks ei suutnud siiski enam vastu pidada: keha värises ja nutt oli kurgus. Nii see minu “esimene kord” lõppes. Teisel korral jõudsime lõpuni, siis oli küll ka natuke valus ja verine, aga rohkem luges tunne, et minust hoolitakse ja mind armastatakse. Sellist vahekorda, kus ka minul oli hea, kogesin alles mitmed korrad hiljem. Tegelikult pettusin, sest ootasin sealt midagi suurt ja romantilist, tegelikult on see ikka ainult seks ja nauding.”

Kuidas aga on möödunud poiste esimesed korrad sellest eriti rääkida ei taheta. Paar lugu tuli siiski päevavalgele.

Lugu 3: “Esimese korra ajal käisin 8.klassis. Olime mingil läbul ja oli päris kõvasti alkoholi tarvitatud. Tuigerdasin seal vaikselt ringi, kuni üks tüdruk vastu tuli. Hakkasime tatti panema. Kuidagi sattusime äkki vannituppa, sest mujal ruumi polnud. Tüdruk pani kondoomi peale ja tegi kõik töö ise ära. Päris mitu korda olime öö jooksul vahekorras. Duššikardina suutsime ka millalgi maha tõmmata… Hommikul ärkasin üles hullu peavaluga, vaatasin, et mingi õudne naine kõrval. Päris jube tunne oli. Siis ta veel hakkas kaisutama ja tahtis telefoninumbrit saada. Ütlesin, et käin korra WC ja siis annan, tegelikult läksin minema.

Lugu 4: “Tulime klassiga linna ja ööbisime mingis odavas motellitaolises kohas. Olin just oma tüdrukuga lahku läinud. Õhtul käisime sõpradega linnas ringi, mingil üritusel arvatavasti. Eriti ei tarvitanud üleliia alkoholi, mõned longerid ainult. Siis oli üks tüdruk, kes sattus pidevalt meie lähedusse, jalutasime temaga natuke aega ringi. Kõik lihtsalt läks nii, tüdruk oli kogenum ja oli peal. Kaitsevahendit kasutasime ka. Pool-vene neiu oli, päris kena ka. Öö jooksul ühe korra olime vahekorras, hiljem teda näinud ei ole. Olin siis 17-aastane.”

Sellised on olnud mõned esimesed korrad. Üldiselt on jäänud mulje, et enamiku poiste esimestest kordadest on olnud üheööseks, aga loomulikult on ka erandeid, kes kindla partneriga esimese korra veetsid. Tüdrukud on oma esimese korra enamasti oma esimese suure armastusega, kellega samuti nüüdseks lahku mindud. Aga keegi ei kahetse, et asjad just nii läksid. Küllap on süütus siiski selline asi, mida hoitakse, aga samas hingatakse kergendatult, kui see läinud on.