1. Mida plaadi pealkiri - "Stripped" (tõlk. "paljastatud") - sulle tähendab?

Sellel albumil väljendan ma seda, mis minus on - enda sisemist mina, seda, mida varem nähtud pole. See olen mina, tõeline mina - ilma valede ja võltsi särata.

2. Sinu debüütalbumi ilmumisest on möödunud nii mõnedki aastad. Mis sellest ajast alates on muutunud, et nüüd suudad muusikas olla rohkem sina ise?

17-aastasest 22-aastaseks - kes ei kasvaks suureks? Ma leidsin ja kaotasin oma esimese armastuse. Ja kõrvetada olen saanud ka mujal. Aga iga kord, kui mulle on haiget tehtud või reedetud, on see mind tugevamaks teinud ja targemaks: nii et ma tänan Jumalat nende kogemuste eest. Need on teinud minust parema inimese ja pannud mind oma nahas mugavamalt tundma.

3. Üks läbivaid teemasid plaadil on võim(ed) - isiklikud, vaimsed ja seksuaalsed. Kas sa kirjutasid sihilikult sellised sõnad?

Jah, võim(ed) on alati teemaks olnud. Tegelikult sai kõik alguse lihtsalt sellest, et panin kirja oma tunded - puistasin kõik oma südamelt paberile. Ja nii see siis sündiski, erinevad teemad: vaimsed, isiklikud ja seksuaalsed. Kõigele vaatamata peaksidki kõik inimesed, mehed ja naised, enda võimetesse uskuma.

4. Plaadil leidub muusikat, mis sind kuulsaks on teinud - kaunid ballaadid, bluusilikud laulud ja Latiion pop. Samas on sinna juurde lisandunud rohkem linnalikud viisid nagu "Dirrty" ja "Can't Hold Us Down". Miks otsustasid midagi uut proovida?

Ma olen alati R&B'st ja hip-hop'ist vaimustuses olnud. Ja on palju tõeliselt suurepäraseid ja andekaid lauljaid, kellega ma tahtsin koos töötada, sest teadsin, et nad taipavad mu stiili ära. Nagu näiteks Rockwilder (produtsent) ja Linda Perry (endine 4 Non Blondes'i laulja ja kitarrist ning praegune Pink'i kaastöötaja).

5. Räägime natuke plaadi külalisesinejatest. Kuidas oli tunne töötada koos Alicia Keys'iga? Lil' Kim'iga? Redman'iga?

Kõik nad olid fantastilised. Aliciaga olen ma igatsenud koos töötada ajast, mil ilmus tema esimene album. Ta on nii meeletult andekas. Ja Kim on lihtsalt võimas. Ma olin väga huvitatud temaga koos töötamisest kohe pärast meie esimest koostööd, "Lady Marmelade'i" (filmi "Molin Rouge" soundtrackilt). Red on põrgulikult lahe! Ma olin vaimustuses, et ta "Dirrty" video tegi.

6. Kuivõrd seotud olid sa "Dirrty" video ülesehitamisega?

Tegelikult on asi nii, et režissöör ütleb mulle, mida teha, ja siis järgin tema juhatusi ning väljendan ennast läbi selle. Loomulikult olid mul mõned ideed, mida tahtsin videosse lisada ja mida arvasin, et peetakse tabuteemadeks.

7. Mille järgi otsustad oma riietuse üle? Kas sul on ka stilist?

Jah, mul on stilist - Trish Summerville, kes tunneb mind pealaest jalatallani ning teab, mida ma üritan saavutada, mille poole pürgin ning mis on mulle mugav ja milles tunnen end vabalt.

8. Kus sulle shoppamas meeldib käia? Millised on su lemmikfirmamärgid?

Ostmas meeldib mulle tõesti käia ning palju ilusaid riideid saadetakse mulle ka mu lemmikdisainerite poolt. Igapäevaselt armastan Paul Franki, Joie, Bella Dahli and Juicy Couture'i rõivaid. Väljaminekuks aga Roberto Cavalli, Julien Macdonaldi, Rick Owens', Gaultier'i, Diori and Vivienne Westwoodi looming.

9. Millist meiki sa kasutad? Oled sa pühendunud mõnele kindlale firmale?

M.A.C. on üks mu lemmikutest, aga kasutan ka mitmeid teisi tooteid.

10. Kes on su lemmikartistid?

Minu kõigi aegade lemmik on Miss Etta James, tema jõulisuse tõttu. Ja ma armastan Alicia Keys'i - temas on see vaim, mis eraldab tüdrukud naistest.