Kuid laulmisega hakkas noormees tegelema juba varases nooruses. Lapsena oli Artjom sedavõrd kirglik laulja ja ümiseja, et emal tuli sageli suisa käsi poisi suu ette panna, et ta avalikes kohtades liialt hoogu ei läheks. Juba esimesse klassi minnes võeti Artjom Tallinna Poistekoori ettevalmistusrühma.

“Teismelisena hakkasin veel lisaks bändi tegema. Aga peale muusika tegelesin algklassides mudelismiga — panin kokku plastiklennukeid ja ehitasin ümber mudelautosid. Lisaks meeldis mulle väga ujumine,” on noormehel muusika kõrval olnud teisigi hobisid. Ka täna harrastab Artjom aktiivset eluviisi — mängib sõpradega korvpalli ja suviti võrkpalli.

Samas elab laulja sarnaselt paljudele omaealistele üsna tavalist elu. Ärkab hommikul kella 8-9 ajal, läheb ülikooli ja jõuab siis 17-18 ajal koju tagasi. Vabadel päevadel armastab ta kauem magada ja peale ärkamist saadab päeva mööda kõrvaklapid peas, kitarri tinistades ja muusikat kirjutades. Ka kontserdipäevadel võtab ta päeva vabaks, et puhata ja esinemiseks valmistuda.

Kuigi andekaid inimesi on palju, siis oma suurimatest inspireerijatest toob Artjom välja Adam Lamberti, Bruno Marsi, John Legendi ja James Arthuri.

Oma seni elatud eluga on laulja rahul ja ütleb, et kõik juhtunu on vorminud temast sellise inimese, nagu ta täna on ja “eriti nuriseda ei ole põhjust". Liialt kaugele tulevikku ta aga ei vaata, kuna elus on palju asju, mis ei sõltu meist. “Oska olla õnnelik!” on Artjomi elu moto ja kuigi ta nendib, et maailmas on palju ebaõiglust, siis sellest tõstab noormees esile just ebaõnne.

Kõikidele teistele noortele, kes eneseotsingutega tegelevad, ütleb Artjom: “Otsige, otsige, otsige seda, mida teile meeldib teha ja andke endast kõik, et see saakski teie kutsumuseks!”