Lisaks suvelaadale toimub 16. juulil alates kella 16.00-st Rally Estonia pealaval Tartu Raekoja platsil võimas Vooremaa Geopargi Suvekontsert.

Suvekontserdil esinevad Tartu- ja Jõgevamaa lauljad, tantsijad ning võimlejad. Kogu programm on seotud tervikuks Peep Pedmansoni ning Re:TV ühistöös valminud vaimukate vaheklippidega.

Suvekontsert algab Vooremaa Folgi osaga, kus esinevad kohalikud rahvamuusikaansamblid ning tantsijad. Järgneb noortebändide ja showkava osa, kus astuvad üles näiteks Night Felony, Karamellkissell, Volüüm, Complete Crew ja paljud teised. Suvekontsert kulmineerub TÜ puhkpilliorkester Popside ning Artjom Savitski ühise meeleoluka kontserdiga kell 20.00. Kontsert ja suvelaat on kõikidele tasuta.

Ürituse ühe korraldaja Astrid Halliku sõnul ootab huvilisi sel päeval kuus tundi lakkamatut muusikat, tantsu ja üllatusi.

Konguta vallavalitsuse arendus- ja keskkonna nõunik Riina Savisaar nentis pärast eelmise aastal Rally Estonia 2016 raames toimunud laata, et loodi palju toredaid kontakte."Ühised koostööprojektid aitavad kaasa super hästi edaspidi asjade elluviimisele, sest kõigil on midagi, mida teistel ei ole ja seda jagades rikastame üksteist ja oleme jälle palju paremad," tunnistas Savisaar.