TMZ sai enda kätte kohtudokumendid, milles on kirjas, et 38-aastane William Terry on juba kuid sotsiaalmeediasse Katy Perry kohta rõvedaid postitusi teinud ning on ähvardanud lauljanna kaasat Orlando Bloomi. Kõige kulminatsiooniks ronis mees eelmisel nädalal üle Perry Beverly Hillsi kodu aiast.

Katy sõnul hüppas mees üle aia, kui ta oli koos lapsega kodus, ning keeldus lahkumast, kui turvamehed ta kinni nabisid. Teda hoiti politsei tulekuni kinni, kes ta siis võõrale territooriumile tungimise eest vahistasid.

Kuid William Terry on praegu juba vabaduses ning lauljanna kardab, et ta tuleb tagasi. Põhjust selleks ka on, sest Terry püüdis naise koju tungida juba augustis, väites, et Perry kutsus ta endale külla.

Katy Perry esitas kohtule kaebuse ning lisas sinna mitmed Terry poolt tehtud säutsud, mis sisaldasid teemaviidet #activeshooter, kommentaare kasside ja koerte tapmisest, ähvardus murda Orlando Bloomi kael ning soovis, et Orlando poeg ja tema eks Miranda Kerr saavad koroonaviiruse ja surevad.

Säutsude hulgas oli ka mitmeid graafilisi ning seksuaalseid kommentaare Katy enda kohta.

Usutavasti on William Terry kodutu, kuid talle püütakse sellele vaatamata lähenemiskeeld kätte anda. Kohtunik määras lähenemiskeelu Katy, Orlando, nende tütre ja Orlando poja Flynni kasuks. Terry peab kuni järgmisel kuul toimuva istungini kõikidest nendest saja meetri kaugusele jääma.