„Pärnu suvi on imeline, aga lühike ja ootamatu. Kuigi suvi annab peagi teatepulga sügisele üle ja ööd hakkavad juba jahedaks minema, ei lasknud tõelised kuurordinautlejad end muidugi sellest segada ja kaheksatunnine festival tõi tänavad suvitajaid täis,” rääkis festivali korraldanud MTÜ Kastan Taskus juhatuse liige Hille Hinsberg. ”Oleme südamest tänulikud neile, kes algatusega juba teist aastat kaasa tulid ja festivali õnnestumise võimalikuks tegid. Tänud ka tuhandetele inimestele, kes festivalist osa võtsid. Pärnu on väärt ühist pingutust, et linn võiks ka pärast palavaimat rannahooaega elust pakatada.”

Laupäeva, 13. augusti keskööni kestnud festivali peateljeks oli Supeluse tänav, kus toimusid mitmed teatri-, raamatu-, muusika-, tantsu-, filmi-, moe- ja toidukunsti üritused. Ringi tänava ligi 80-aastastel tenniseväljakutel peeti eelmise sajandi alguse eeskujul puureketitega tenniseturniir, Rannapargis toimus piknik ja pidžaamades unetute jooksuvõistlus. Kokku toimus Supeluse tänava piirkonnas üle poolesaja erineva ürituse ja ettevõtmise.

Festivali korraldab MTÜ Kastan Taskus, eelmisel aastal pälvis Augustiunetus Pärnu linna kultuuri aastapreemia. Festival sai teoks tänu Pärnu linnavalitsuse ja EASi kohaliku omaalgatuse programmi toele.