Eilses söögisaates Lasnamäe venelaste ja elamislubade skandaali teemaks võtnud Margret on aga pisikese sammu poliitika suunas juba astunud. Lisaks sellele, et neiul on palju poliitikutest sõpru, meenutas ta fakti, et on Lauri Luige käevangus juba ka vabariigi aastapäeva ballil käinud.
“Isiklikult ma ei näe selles suurt probleemi, kui üks andekas inimene ostab endale elamisloa, kes tegelikult reaalselt toob Eestile palju rohkem kasu kui - vabandust väga — mingi suvaline Lasnamäe koll, kes elab aastaid Eestis, ei tee mitte midagi ega õpi isegi eesti keelt selgeks,” teatas Margret.

“Ma tõesti arvan, et andes elamisluba andekale ja majanduslikult jõukale inimesele, saab meie ühiskond palju rohkem kasu kui siis, kui elamisloa saavad iga põlvkonnaga järjest edasi minevad Lasnamäe venelased, kes on meie ühiskonnas… mõttetud,” lajatas ta.Eelpool toodud avaldusele eelnes pikk arutelu, milles neiu tõestas aktuaalsete teemadega kursis olevatele televaatajatele korduvalt, et tal pole elamislubade skandaali olemusest õrna aimugi. Ise Margret sellest muidugi aru ei saanud.