Tegemist on iga-aastase dotE tantsu- ja vabaajakeskuse hoolimisprojektiga, mille eesmärk on tõsta teadlikkust tähtsal keskkonnateemal.
Tänavusel moeshowl räägime metsade hoidmisest ning paberi taaskasutamisest.
Moelavale astuvad 3-13-aastased dotE tantsulapsed, kes esitlevad isevalmistatud või koos vanematega loodud kostüüme, mille materjalidena on kasutatud loetud ajalehti, kommipabereid, pakkepaberi ülejääke, joonistusi ja muid juba kasutusel olnud pabereid.

dotE missioon on toetada lastes ja noortes positiivsete ja proaktiivsete väärtuste kujunemist.
"Soovime lisaks laste arendamisele tantsutreeningute kaudu, tuua lasteni teemasid, mis vajavad hoolivat suhtumist. Esimesel aastal oli meie moeshow teemaks “Kilekott-Killerkott”, eelmisel aastal oli teemaks „Hoiame üksteist, hoiame vett“. Sel aastal on sündmuste keskne teema mets ja paber. Arutleme lastega, kuidas saab paberit säästlikult kasutada ning seeläbi hoida meie metsa, kuidas ka nemad saaks sellele kaasa aidata," räägib üks dotE loojatest Kati Ly Koit.

Nii, nagu ka eelmistel aastatel, annab dotE nende vastutusrikaste teemade lasteni toomisel võimaluse end proovile panna keskkoolinoortel. Tallinna Inglise Kolledži noored annavad oma panuse moeshow vahepauside täitmisesse sisukate teemakäsitlustega ning saavad olulise projektijuhtimiskogemuse.
Tantsu- ja vabaajakeskus dotE on jõudsalt arenev keskus, mis pakub lastele ja noortele võimalusi väärtuslikuks vaba aja sisustamiseks. dotE tegevus jaotub kaheks: dotE tantsuõpe ja dotE vaba aja teenused. dotE pakub erilise kontseptsiooniga tantsutreeninguid, mille põhisihtgrupp on 3-13-aastased lapsed ja noored. dotE tantsuõppe eripäraks on väärtuspõhine lähenemine ning mitmekesine tegevuskava, mille raames lisaks regulaarsetele tantsutreeningutele korraldatakse ka teema- ja spordipäevasid ning hoolimise- ja jagamise projekte.

dotE asub Tallinna kesklinnas Draamateatri vastas, aadressil Pärnu mnt 10, sissepääsuga Väike-Karja tänavalt.