1) "See kõlas hästi, aga viitsid, proovi äkki midagi täiesti teistsugust mängida?"

See tähendab siis tegelikult valusaimat kõrvakiilu oma bändikaaslasele, kes mõne vinge riffi või soolo nuputamisega kaua vaeva on näinud. Nad ju pingutasid. Aga ausus maksab ja see, mis Sina arvad, on kõige õigem alati jah?

2) Me seda setti enam ei tee. Me kirjutasime uued lood. Kas sa ei näinud mu e-maili paar tundi tagasi?

No kõigile meeldivad uued lood, see hoiab asja värskena. Aga äkki annaks bändikaaslastele veidi varem märku või peaks mõne ansamblisisese diskussiooni? Või oled Sa U2 Bono?

3) Kui keerad oma võimendi volüümi pärast iga lugu natukene valjemaks. Me märkasime küll. Ära tee seda?

4) Pole iialgi raha, et maksta prooviruumi renti. Iga nädal? Nalja teed? Viska pappi, kurat võtaks.

5) Proovi või keikkale hilinemine. Igal. Jumala. Korral. On Sul midagi viga, et õigel ajal tuldud ei saa? Sinu pärast on loodud lausa süsteemid, et Sulle teatatakse prooviaeg reaalsest 2 tundi varem, aga Sa ikka tuled tunnikese hiljem...Miks?

6) On Sul kitra (või muud instrumenti) laenata. Ma unustasin enda oma maha. Ükskord? Okei. Kaks korda? Pole probleemi, aga see pole enam okei. 17 korda? Sul ikka on kitarr, jah? Seda oleks vaja bändi tegemise juures. See kitarr, mida sa just 100.korda laenasid, sobib minu efektiplokki, mitte Sinu omasse.

7) Asendad salvestusel mõne bändiliikme partii enda omaga pärast seda, kui nad on stuudiost lahkunud. Me ei tahtnud Sind sellele plaadile nagunii, mis sest, et raha andsid. Ja kui plaati pärast kuulad, siis ära imesta, et ennast ei kuule.

8) Ei vasta bändi omavahelistes kirjades mitte kunagi ja kurdad, et ei tea, mis toimub. Oi, Sa ei saanudki seda kirja uute lugude kohta või lihtsalt ei lugenud? See on okei, me raiskame lihtsalt tunnikese proovi ajast sellele, et sa nuputad välja, mis toimub. Miks see kaelaveen mul nii paisub? Ei mingit põhjust. Mõtle ise välja.

9) Tõmbad juhtme oma tehnikast välja, kui Sa ikka veel oled PA'ga ühendatud täisvõimsusel. Mul polegi vaja kuulmist nagunii. Äkki tahad lükata kruvikeeraja samal ajal mulle kõrva. Terviseks!

10) Paned oma joogi ükskõik kelle varustuse lähistele. Jah, sorri, et Su joogi ümber ajasin, sõbrake. Kui rumal minult mitte näha seda paremat kätt oma efektipedaalist. Minu süü.

11) Sa ikka tead, kus vaigistamise nupp on ja kuidas seda keerata? Jah? Lahe. Oled kunagi mõelnud, kuidas seda tegelikult kasutada?

12) Jood end täis enne lavale minekut. Noo, tegelikult? Me saame aru, et sa arvad, et paremini "määrituna" saad Sa enda meelest paremini hakkama. Ei. Ei saa.

13) Solvad helimeest. Sa oled ise purjus, hiljaks jäänud ja vale tehnikaga, aga ikka on kõik helimehe süü. Nojah. Öeldes neile, et nende töö on mõttetu, ei pane neid iial oma tööd paremini tegema. Ole lihtsalt vait.

14) Solvad publikut. "Tänks, te olete jube publik!" Hea töö. Arvad, et nad oleks mõnda head artisti kuulates olnud sama halvad? Näiteks The Who'd või Bruce Springsteeeni? Ei.

15) Kontrollid kõike. Koguaeg. Kõike. Koguaeg. Tavai, Putin, on see Nõukogude Liit või rokkbänd? Võta iisilt, mees.