"Jätkame suve sealt, kus eelmisel hooajal pooleli jäime ja pakume külastajatele suurepäraseid elamusi nii vabaõhukontsertide, tantsuliste etteastete kui ka moesõude näol," tutvustab Bastioni Aia müügijuht Liina Saamel. "Muusikaprogrammiga alustame 22. mail, kuid juba 15. maist alates saab terrassil päikest ja häid roogi nautida. Avame sel aastal Bastioni Aias ka vesipiibunurga ja avardame lava nägemisulatust, et muusikasõbrad millestki ilma ei jääks," täpsustab ta.

"Kui 22. mai avaõhtule pääseb vaid kutsetega, siis on kõik huvilised oodatud juba järgmisel päeval toimuvale Ott Leplandi kontserdile," kergitab Liina Saamel saladuskatet kontsertprogrammilt. "Järgnevatel päevadel saab nautida ka Jazz'n'Motioni, Nevil Blumbergi, Liis Lemsalu ja paljude teiste loomingut. Juuni alguses tervitavad Bastioni Aia publikut Tanel Padar, Triin Niitoja, Elina Born, Rasmus Rändvee ja mitmed huvitavad projektid," lubab ta.

Bastioni Aia avaõhtul, 22.mail, astub lavale Eurovisioonilt naasnud Birgit Õigemeel. Ansambel Swingersi eesotsas kohtab aga vahelduseks hoopis Mikk Saart, lisaks musitseerivad ka Teele Viira ning Karl-Erik Taukar ja õhtut juhib Margus Vaher. Moodsat silmailu pakub eestimaine rõivabränd Marimo ja showroom Zero. Õhtu edenedes lahutavad meelt DJ Kermo Hert ja Liviko tüdrukud.