Koomiku üks lähedasemaid sõpru, näitlejanna Sarah Kemp meenutab, et 27 aastat tagasi surnud mees oli oma rahaga meeletult kitsi. Miljoneid teeninud Hill liimis ka katkised jalanõud taas kinni ja kandis riideid nii kaua, kuni nad auklikuks muutusid. Ka toidupoes läksid tema toidukorvi ainult soodushinnaga tooted.

Naine avalikustas ka seda, et Hilli jaoks oli vastuvõetamatu osta autot, veel vähem korterit või maja. Ka lähedal asunud BBC peakontorisse kõndis ta pigem jala, kui kutsus takso.

"Benny veetis tunde rääkides, kuidas ta ei tunne ennast armastatuna ja, et naised arvavad, et ta on kole," kirjeldab uues raamatus Kemp 68-aastaselt surnud koomikut.

Samas ei käitunud Benny ka naistega kõige viisakamalt. Varemgi on meedias räägitud sellest, et talle meeldis, kui naised talle alt üles vaatasid ning koomikut jumaldasid. "Ta tahtis, et tema naised oleksid naiivsemad, kui tema on. Naised, kes teda kummardavad. Ta rääkis ka mulle, et talle meeldib kui naised on ta hargivahes, põlvitavad ja teda vaatavad. Ta tahtis, et naised kutsuks teda härra Hilliks, mitte Bennyks," kirjutas Mark Lewisohn varasemas autobiograafias "Funny, Peculiar".