Beyonce ja Jay Z üks uusimaid lugusid "Black Effect" toetub tugevalt Jamaika artisti loovusele. Nüüd väidav Dr. L'Antoinette Stines, et ta ei saanud piisavalt tunnustust ja kompensatsiooni, kuigi laulab lõviosa laulust, vahendab TMZ.

Dr. L'Antoinette Stines väidab, et ta on Jamaikas tuntud oma artistlikku loovuse ja elutarkuse poolest ning selle tõttu võtsid Carterid temaga 2018. aasta märtsis ühendust, et ta otsiks nende tuuri promovasse videosse tantsijad.

Teisipäeval kohtule esitatud paberites on kirjas, et Dr. Stines hankiski neile tantsijad ning siis tahtsid Jay Z ja Beyonce filmida Dr. Stinesi vaated armastuse kohta. Talle öeldi, et intervjuud kasutatakse vaid promo eesmärkidel.

Kohtudokumentides on kirjas, et Dr. Stines oli laulu "Black Effect" kuuldes šokeeritud, sest terve esimene minut kõlab sealt vaid tema hääl.

Kuuldes laulus enda lugu, mille juurest puudub tema nimi, tundis naine end "kunstipäraselt vägistatuna".

Dr. Stines väidab, et tööleping lükati talle allkirjastamiseks nina alla vfilmimise päeval ning Carterite esindaja ütles, et tal pole vaja muretseda, sest video kasutatakse vaid promo eesmärkidel.

Seega ta kirjutas dokumendile alla ja on nüüd vihane, et ei lasknud oma juristidel lepingut üle vaadata. Kõige hullem on see, et talle pole oma hääle andmise eest midagi makstud.

Dr. Stines kaebas Carterid autoriõiguste rikkumise ja isikukajastuse kontrolli õiguse eest kohtusse. Ning muidugi ka kahjutasu. Lisaks tahab ta, et ta märgitakse laulu juurde kui üks autoritest ning sellega kaasnevaid autoritasusid.