Bill Murray (57) ja tema abikaasa Jennifer Butler Murray (43) suhetes on midagi tõlkesse tot…

 
Bill Murray (57) ja tema abikaasa Jennifer Butler Murray (43) suhetes on midagi tõlkesse totaalselt kaduma läinud. Kümme aastat koos olnud paar on lahutuse lävel.  
Lahutuse põhjuseks pole sedapuhku tühised ületamatud erimeelsused, vaid «abielurikkumine, marihuaanasõltuvus, füüsiline vägivald, seksuaalne sõltuvus ja sagedane eemalolek».
Murray, kes ilmselt kahetseb juba, et tal pole agenti ja esindajat, ei taha süüdistusi kommenteerida. Tema advokaat ütleb siiski, et «Bill on oma abielu purunemise pärast väga kurb». «Bill ja tema naine on armastavad lapsevanemad ning nad on pühendunud oma laste huvide teenimisele,» lisab ta.
1997. aastal abiellunud Murraydel on neli last. Jennifer väidab, et tema abielu oli nagu põrgu — mees «lahkus tihti osariigist ilma talle ütlemata» ning murdis talle korduvalt truudust. Jenniferi sõnul reisib Bill tihti välisriikidesse, kus ta «peab armukesi» ja «sooritab seksuaalseid kõrvalehüppeid».
Ja sellega süüdistused ei piirdu! Naine väidab, et 2006. aastal pidi ta koos lastega pere teise majja kolima, kuna Billi käitumine muutus vägivaldseks. Paraku ei peatanud ka lahkuminek vägivaldseid rünnakuid. 2007. aasta novembris tuli Bill naisele ja lastele nende Lõuna-Carolina majja külla ja lõi naist näkku. Lisaks jättis Bill telefoni automaatvastajale ähvardavaid teateid, mida kuulsid ka nende lapsed.
Jennifer loodab jääda 15aastase Calebi, 12aastase Jacksoni, 11aastase Cooperi ja seitsmeaastase Dariuse ainuhooldajaks. Murraylt tahab ta vaid lapsetoetust ja seitsme miljoni dollari suurust kompensatsiooni. Samuti nõuab Jennifer, et mehele, tema potentsiaalsetele armukestele ja lähikondlastele kehtestataks lähenemiskeeld. Naine põhjendab seda sooviga hoida oma lapsed narkootikumidest eemal.
Jennifer soovib, et paari ühine perekodu jääks tema käsutusse. Tagatippu nõuab ta, et kohus hindaks nende abieluvaralepingu kehtivust mehe käitumise valguses. Paistab, et Billi ootavad ees kibedad päevad.