12. märtsil kell 19 astuvad Tartu Peetri kirikus üles Birgit Õigemeel ja Margus Tsahkna ning Lembit Saarsalu ja Konguta segakoor.

Tartu Kristlikus Noortekodus elab 49 kasvandikku, nende seas on nii koolieelikuid kui kõrgkoolide üliõpilasi.

Kodu juhataja Külli Kool ütles, et niisugusel kontserdil on kaks poolt. Üks on annetustest kogunev rahaline pool, teine aga tähelepanu, mida jagavad tunnustatud artistid ja koorilauljad, oma annet ja aega kinkides.
Varasematel aastatel on iga kontserdiga kogutud kuni mitukümmendtuhat krooni.
Nii selle raha kui ka sponsoritelt ja sõprusklubidelt kogutud raha eest on noortele võimaldatud ekskursioone ja spordipäevi, remonditud nende eluaset Tartus Era 1, muretsetud õppevahendeid, pille ja mööblit.

"Seni kuni õnnetused ja haigused ei käi kände ega kive pidi, vaid inimesi pidi, on ühiskonnas alati koduta lapsi," ütles Külli Kool.

Eelseisvale juubelikontserdile oodatakse arvukat ja heldekäelist publikut.
"Lisaks muusikaelamusele saate ju aidata neid lapsi, kes tõepoolest kas või pisikest tuge vajavad," märkis LC Tartu Tamme klubi president Andrus Kõre.

Loomulikult on oodatud annetused arvelduskontole 221011487213 MTÜ LC Tartu Tamme.

Eelnenud aastatel on heategevuskontsertidel osalenud RAM, Margarita Voites, Silvi Vrait, Tõnis Mägi, Siiri Sisask, Hedvig Hanson, Liisi Koikson, Gerli Padar, Toomas Lunge, Indrek Kalda, Katrin Pärn, Pirjo Levandi, Uno Loop, Chalice, Halepop Singers, In Boil, lastekoor Kurekell, Emajõe Laulikud, Tartu Noortekoor, Tartu Poistekoor ja teised.