Suurt peret nad tahtsid ja seda nad nüüd saavad - kolme adopteeritud ja ühe lihase lapse vanemad Angelina Jolie (32) ja Brad Pitt (44) ootavad kaksikuid!

Brad on oma sõpradele rääkinud, et seekord õnnistatakse neid kahe lapsega, kes sünnivad suvel. Brad on seda sündmust oodates oma töögraafiku täielikult ümber teinud.
«Brad on selle raseduse koha pealt suu kõvasti kinni hoidnud, kuid ühel päeval otsustas ta kassi kotist välja lasta,» räägib informeeritud allikas. «Nad saavad kaksikud. Angelina on hea tervise juures ja Brad on õnnelik, et ta saab jälle isaks. Nad ei planeerinud seda rasedust, aga nad tahtsid veel lapsi, ja Angelina oli rohkem kui valmis sünnitama.»
Paari esimene ühine tütar Shiloh sündis 2006. aastal Namiibias. Seekord kavatseb Angelina lapsed ilmale tuua koduses Ameerikas. «Ta sünnitab kas Los Angeleses või New Orleansis,» räägib üks paari lähikondlane. «Brad ei taha oma peret isoleerida, nagu nad tegid Shiloh' sünnitusel. Ta ei kavatse enne sünnitust ka tööd teha. Ta jääb koju ja hoolitseb selle eest, et Angelina oleks õnnelik, terve ja rahulolev.»