Rodrigo Alves osales täna hommikul Briti hommikuprogrammis "This Morning", milles avaldas videointervjuu ajal, et muutis oma nime Jessicaks ja avaldas ka, et soovib tulevikus emaks saada, vahendab DailyMail.

Endine tõsielutäht ütles: "Ma olen arenenud isikuse ja inimesena. Ma sündisin transnaisena. Kõik need aastad, mil te mind teadsite, olen ma alati võidelnud tõsiasjaga, et ma olen sisemiselt naine."

Küsimusele, kas tema elus ka armastus on, vastas Jessica: "Esiteks peab inimene iseend armastama. Minu prioriteediks olen ma ise ja minu saamine naiseks. Ma soovin last saada, soovin emaks saada."

"Olen unistanud lapse eest hoolitsemisest ja sellest, kuidas keegi armastab mind just sellisena nagu ma olen," ütles ta ja sõnas, et on end terve elu naisena tundnud.

Jessica tunnistas, et hakkas juba lapsena naisteriideid kandma, nii et keegi ei teadnud. Kuna ta sündis mehe kehasse, siis püüdis ta väga olla mees, aga see tekitas temas masendust. Tal oli valida: kas proovib saada naiseks või sureb.

36-aastane tunnistas, et vajab veel kahte või kolme lõikust, et täielikult naiseks saada. Ta vandus ka, et kui see juhtub, siis ta lõpetab iluoperatsioonide tegemise.

"Keha suudab vaid teatul hulgal hakkama saada. Aga need operatsioonid olid vajalikud, et saada inimeseks, kes ma olen täna. See, mida ma täna teen, on õige minu jaoks," ütles Jessica.

16. augustil 2018 osales ta Briti tõsielusaates "Celebrity Big Brother". Pärast vestluse ajal teiste osalejatega sõna "neeger" kasutamist sai Rodrigo produtsentidel viimase hoiatuse. Natuke hiljem sai ta maha ka teise karistusväärse tembuga ja visati saatest välja.

Nime "inim-Ken" sai Rodrigo pärast seda, kui tuli avalikuks, et ta on kulutanud üle poole miljoni euro iluoperatsioonidele, et oma välimust muuta. See nimi on kandnud teda terve avalikkuse tähelepanu all olemise aja.