BOE peakorraldaja Oliver Soometsa kinnitusel paneb BOE breigiaastale võimsa punkti maailmameistrivõistluse tasemel breigitiimide tantsulahinguga.

BOE-l üles nii Battle of the Year (BOTY) 2011 kui ka UK B-Boy Championship 2011 võitnud breigi-crew Vagabonds Prantsusmaalt.

Kokku osaleb võistlusel 12 kutsutud breigimeeskonda ehk VIP crew’d. Ameerikast lendab kohale KnuckleHeadzCali, mis on aastate jooksul kolm korda kinni pannud World Of Dance võistluse ja hulgaliselt breigivõistlusi mitmel mandril. Ka asub võistlustulle Top9 Venemaalt, BOTY 2009, UK B-Boy Championship 2009 ja R16 2009 võitja. Eestit esindab võistlusel breigitiim OFC.

Võistluse kavas on lisaks meeskondlikule tantsulahingule ka individuaalsed breigivõistlused (B-Boy 1vs1), millest võtavad osa ka kutsutud meeskondade valitud paremik, ning tänavatantsustiilid popping ja hip-hop newstyle. Kokku saabub BOE-le võistlema sadakond tantsijat 20st riigist.

BOE 2011 algab 30. novembril workshop’idega, jätkub 1. novembri eelvoorudega ning jätkub 2. detsembril Kinos Sõprus toimuva suurejoonelise breikarite 1vs1 finaaliga. Võistlus päädib 3. detsembril Tartus Vanemuise Kontserdimajas breigimeeskondade tulise finaaliga. Popping’u ja new style hiphop võistlusalade poolfinaal toimub Tallinnas, võitja selgub aga juba Tartus koos uue breigi meistritiimiga.

Ajakava, piletiinfo ning võistlejate lähemad tutvustused leiab BOE kodulehelt.