17-aastase noorsandi kollektsiooni kuulub üks Rolls-Royce, kaks Bentley’t, kaks Mercedes-Benzi, Range Rover Vogue ja loomulikult üks Porsche, mis on kõik kingituseks saadud vanematelt, vahendab väljaanne Metro. Jacki luksuslik elustiil ei piirdu aga ainult uhkete autodega — see uskumatult rikas teismeline lendab oma vanemate eralennukiga pidevalt kuurortitesse ning kulutab sadu tuhandeid naelu tippdisainerite rõivaste peale.

“Ma olen sellega harjunud, et inimesed kadestavad mind. Ma tean, et mu elu on teiste teismeliste omast erinev, sest mul on vedanud. Ma ei pea töö tegemise pärast muretsema ja mul on piiramatult ressursse,” räägib Jack. Samas rõhutab ta, et hea elu nõuab ohvreid: “Mu isa on minu ilusate asjade pärast palju tööd rabanud. Meie eralennuk ei lenda ise; meie bassein ei saa ise puhtaks; kõik mu autod ei saa automaatselt tangitud. Mu isa peab nende asjade pärast väga palju raha teenima. See nõuab palju hoolt.”

Lennukas elustiil on poisi jaoks aga normaalne. “Ma olen seda teinud lapsest saati. Meil on eralennuk, sest mu isa vihkab lennujaamade järjekordades seismist. Mulle meeldib kiireks puhkuseks Bora Bora saarele või Dubaisse lennata. Kui ma aga Londonis olen, siis õhtustan tihti peenetes restoranides, tellin homaari või praadi. Ma ei vaata kunagi ühtegi arvet, sest söömine on vajalik.”

Lõviosa Jacki taskurahast kulub riietele ning vaid ühel osturetkel võib noormees kulutada lausa 15 000 naela. Jack seletab: “Mood on minu peamine väljaminek. Inimesed peaksid minu kodu lähedal asuvaid kaltsukaid külastama, sest ma annetan neile kõik oma moest läinud hilbud. Enamik minu riietest on väärt 10 000 kuni 15 000 naela. Mis puudutab aga aksessuaare, siis seal küll mingisugust limiiti pole. Minu kõige kallim käekell maksis 500 000 naela.”

“Arvan, et olen teistest teismelistest palju küpsem, sest olen ise saanud endale väga kalleid asju ostu. Erinevalt teistest noorukitest, saan ma sellise vastutusega hakkama.” Jacki isa rikkus tuleb kinnisvaraärist. Tema pere külluslik elustiil on kohalike seas välja teeninud “Briti Kardashianite” tiitli.