Muusik Tom Meighan viibis Leicesteris kohtu all, kuna ründas purjus peaga oma elukaaslast Vikki Agerit. Kohtus räägiti, kuidas Meighan lõi naisele vastu pead, ähvardas teda puuhaluga ja tõmbas ta juukseid pidi mööda põrandat enne, kui lapsest tunnistaja hädaabisse helistas, kirjutab BBC.

39-aastane Tom Meighan ütles, et aprillis toimunud rünnak oli talle äratusest, sest näitas talle, kes ta oli ja kelleks ta oli saamas.

Ta kirjutas Twitteris: "Mul on väga kahju ja kahetsen enda hiljutist käitumist. Ma ei püüa enda käitumist kuidagi õigustada ega leida vabandusi. Mina olen täielikult süüdi ja võtan kogu vastutuse enda peale."

Tom Meighanile määrati karistuseks 18 kuud tingimisi karistus, 200 tundi tasustamata tööd, kästi viieks päevaks võõrutusravile minna, pidima maksma 90 naela ohvri lisakuluks ja 85 naela prokuratuuritasudeks.

Laulja tunnistas, et on juba aastaid alkoholismiga võidelnud. Tal diagnoositi hiljuti ka tähelepanu puudulikkuse hüperaktiivsuse häire, mis aitab tal enda käitumist paremini mõistma.

Tom sõnas, et tema ja Vikki püüavad oma suhet parandada ja vaatavad tulevikus suunas. Vägivaldne intsident oli isoleeritud juhtum ning ei ole midagi, mida mees oleks varem teinud.

Esmaspäeval teatas Kasabian, et Tom Meighan lahkub bändist, et tegeleda isiklike probleemidega. Avalduses öeldi, et koduvägivald on midagi, mida nemad kuidagi ei tolereeri.

Kasabian on 1997. aastal Leicesteris loodud rokkbänd, mille on välja andnud kuus stuudioalbumit. 2010. aastal võitsid nad Brit Awardsil auhinna parima Briti bändi kategoorias.