Malcom on Pariisist pärit tantsija, artist ja koreograaf, kes hakkas breiktantsu õppima aastal 2001 oma venna mõjutusel, kes tol ajal tegeles nii tantsimise kui ka plaadikeerutamisega. Koos sõpradega loodi peagi tantsugrupp nimega Specimen, mis hiljem hakkas tema kodukandis tuntust koguma rohkete võitude ning innovatiivsete esinemistega. Visadus ja võitlusvaim on kandnud vilja ning tänu töökusele on Malcom saavutanud liidripositsiooni oma grupis. Tema tugevad mõjutajad tantsus on Remind, Kamel, Luigi ja paljud teised.
Aastal 2007 hakkas ta huvi tundma House ja Hip Hop/Newstyle vastu. Kasutades ära oma laialdasi teadmisi ja mõjutusi teistest tantsudest, avastas ta ka nendes stiilides kiiresti oma loovuse ja originaalsuse. Tänu Malcomi oskusele tuua oma isikupära ja identiteet tantsu ja liikumisse, võeti ta 2008. aastal mainekasse kollektiivi Serial Stepperz.
Pärast seda hakkas ta keskenduma House tantsule ning tõi ka väärikaid võite sellistelt teada-tuntud üritustelt nagu Juste Debout, SummerDance Forever, Bust a Move, Funkin Styles and Ground Force Session.
Hetkel on Malcom üks tantsumaastiku juhtfiguure. Tema arengul ei ole piire – kasutades oma erilisi oskusi ning loovat lähenemist nii püsti kui ka põrandal liikudes, pani ta oma stiilile nime "Floorworks".
30-tes eluaastates tantsija pole oma karjääriga ei algus- ega ka lõppfaasis, kuid see Malcomi ei hirmuta. Ta lubab teha veel suuri tegusid ning juba praegu on "Floorwork" stiili levikut näha ka rahvusvahelisel tasandil.