Fakte on nii malbelt sõbralikke kui ka kergelt pahatahtlikke, kuid sõnum on kõigil üks — Chuck Norris on üks õige vinge vend. Järgnevalt tookski ära mõned valitud palad:

- Chuck Norris’i pisarad ravivad vähki. Paraku pole ta kunagi nutnud.
- Chuck Norris suudab aevastada lahtiste silmadega ning hammustada oma küünarnukki.
- Kui Kollionu õhtuti magama läheb, kontrollib ta, ega kapis Chuck Norris’t pole.
- Chuck Norris loendas lõpmatuseni. Kaks korda.
- Chuck Norris seksib esimesel kohtingul. Alati.

Kes see Chuck Norris siis õieti on, et ta sellise lugupidamise on ära teeninud? Kõige rohkem teatakse teda ilmselt näitlejana, kes mängib enamasti B-kategooria märulifilmides kuulikindla pohmellihabemega sõjaväelast. Kusjuures sarnaselt Jackie Chan’iga keeldub ka Chuck Norris mängimast negatiivset kangelast. Teleri vahendusel näeb härra Norris’t praegugi sarjas “Walker — Texase korravalvur”, kus ta sooritab üliinimlikke pöördega jalalööke piki pahategelaste mordasid.

Veidi vähem inimesi aga teab, et praeguseks 66-aastane härrasmees oli aastatel 1968 — 1974 kuuekordne Maailma Keskkaalu Karate tšempion (ning lahkus areenilt võitmatuna). Lisaks on ta avanud hulgaliselt karatekoole ning tegeleb kõvasti ka heategevusega. Muuhulgas on Norris seotud mitme noorte kuritegevusennetuse organisatsiooniga ning tegutseb nii mõnegi kiriku motivatsioonispiikerina. Nii et igavesti laste- ja kristlastesõbralik onu.

Mida veel on vaja tõestamaks, et tegemist on ühe kõvema alfaisasega siin planeedil? Veel rohkem “fakte”? Aga proovime…

- Kui Chuck Norris sai teada, et Tallinnas on öine alkoholikeeld, virutas ta Riigi Teatajale pöördega jalalöögi, mispeale see muutus Kukeaabitsaks. Seejärel ostis ta kõigile ümberkaudsetele joodikutele lähimast bensiinijaamast pudeli Jack Daniels’i.
- Toomas Hendrik Ilves sai valijameestelt 174 häält, millest 13 andis Chuck Norris.
- Chuck Norris’il oli keskeakriis nagu kõigil teistel meestelgi, aga sportauto ostmise ning armukese soetamise asemel lõi ta ennast jalaga näkku. Seejärel varastas ta titelt pulgakommi.

Milline on sinu Chuck Norris’e fakt? Parimatel kommenteerijatel laseb Chuck Norris elada Eesti keskmise vanuseni.