Kuigi võiks arvata, et tänapäeval on rämpstoidu ja ebatervislik eluviisidega seotud riskid kõikidele teada, siis kolm aastat tagasi 30-aastasena infrakti surnud Natasha Harringtoni elukaaslase sõnul ei olnud tema naine teadlik oma lemmikjoogi Coca-Cola liigtarvitamisest tulenevatest ohtudest ning jõi karastusjooki "nagu vett" ning seda keskmiselt 14 liitrit ehk seitse kaheliitrit pudelitäit päevas, kokku umbes kaheksa aasta vältel. "Ma ei mõelnud kunagi Coca-Cola peale ega arvanud, et see võiks kuidagi kahjulik olla. See on ju kõigest karastusjook, see on nagu vee joomine. Ma ei oleks osanud arvata, et üks jook võib inimese tappa!" vahendab The Sun mehe hämmingut juhtunu üle.

Nii jõudis kaheksa lapse ema enne südamerabandusse suremist kokakoolat alla kummutada enam kui 28 000 liitrit. Sõltuvus karastusjoogist tekitas naisele ning koguni tema lastele juba enne saatuslikku südamerabandust tervisehädasid - jook söövitas ära Harringtoni hambad ning üks tema lastest sündis ilma hambaemailita.

Naise perekond, nii elukaaslane kui ka ema, on nördinud, et joogipudelile ei ole pandud hoiatust, et see võib sõltuvust tekitada. Väidetavalt oli naine joogist raskekujulises sõltuvuses, kannatades kokakoola mittejoomise korral tujumuutuste ja peavalude käes. Mõnda aega enne surma oli naise tervis hakanud kiiresti alla käima, kuni lõpuks alustas Harris iga oma päeva oksendamisega.

"Leian kõiki asjaolusid arvesse võttes, et kui Natasha Harris ei oleks tarvitanud nii suuri koguseid Coca-Colat, siis oleks olnud ebatõenäoline, et ta oleks surnud nagu ta suri," seisab kohtuarsti ametlikus kinnituses, mis alles nüüd paika pandi.

Coca-Cola korporatsiooni esindaja sõnul ei saa koroneri seisukohast välja lugeda, nagu oleks Coca-Cola olnud naise infarkti põhjuseks. "Oleme väga pettunud, et kohtuarst on otsustanud naise surma põhjuste selgitamisel keskenduda tema Coca-Cola tarvitamisele, selle asemel et võtta tema surma põhjustena arvesse kõiki naise elustiili ja tervisekäitumist puudutavaid asjaolusid."

Kõlab nagu üks krõbe kohtuasi...