Naisteajakiri Cosmopolitan ootab müüma stiilseid naisi ja tuntud Eesti staare, nende seas on Heidy Purga, Karolin Kuusik, Eda-Ines Etti, Marilyn Jurman, Liisi Eesmaa, Elina Pähklimägi, Reet ja Loore Härmat, Superstaari-Rosanna jt. Oma trendikaid ja vähekantud asju müüvad kokku 60 naist.

Lisaks glamuursele ostule-müügile on üritusel ka heategevuslikud eesmärgid. New Yorkeri näidistoodete oksjoni, Avoni roosa lindi toodete ja Reval Café martsipanikookide müügiga toetatakse Eesti Vähiliitu. Ostjaid mitte leidnud rõivad saab jätta Tallinna Naiste Kriisikodule.

Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill peab Glämmilaata tähtsaks sündmuseks, millega pöörata tähelepanu olulisele momendile moetarbimises: taaskasutusele. “Rohelised suunad on nii moes kui ka muudes eluvaldkondades väga trendikaks muutunud. Glämmilaadal oma rõivaid müües saame anda oma pisikese panuse ökoloogilise “kingajälje” vähendamisele. Leides sealt endale uue käekoti või kleidi, jääb oluliselt suurem rahasumma kulutamata ja ehk ka mõni kiirmoetoode tarbimata.”

Peatoimetaja räägib, et kuigi vahel lubavad kõik naised endale emotsioonioste, võiksid riided olla iseloomuga, klappida just nende isiksuse- ja kehatüübiga. “Ja iseloomuga riideid leiab Glämmilaadalt nii staaride kui ka ülejäänud müüjate lettidelt kindlasti!”

Glämmilaadal esinevad Getter Jaani tantsupoistega, Rosanna ja Kevin Johannson. Õhtujuht on naiste lemmik Marten Kuningas. Toimub ka näidis-pokkeriturniir, kus osalevad Maarja, Stig Rästa, Leemet Prits, Liina Vahter jt.

Cosmopolitan ootan kõiki kl 18 KUMUsse Glämmilaadale. Sissepääs maksab 4 €. Cosmo palub kaasa võtta sularaha. Glämmilaada järelpidu toimub Hollywoodis, kuhu saab Glämmilaada käepaelaga tasuta.