DAVID COPPERFIELD (51) jätkab Ida-Euroopa neidude vallutamist. Mustkunstnikul on ühe tšehhi rahvusest modelliga kaks last. 25aastane Marie Petlickova elab oma poja, tütre ja emaga Las Vegases, korteris, mille ostis neile Copperfield.

 
Kui Davidilt tema salaperekonna kohta aru päriti, vastas tema esindaja: «David on fantastiline, armastav ja hooliv isa. Palun austage meie privaatsust.»
Marie elab Las Vegases 2006. aastast saadik. Enne seda oli tal suhe tšehhi teleprodutsendi Jan Fuliniga. Copperfieldi kohtas naine nende suhte ajal ja jäi temast rasedaks. See ei takistanud teda Fuliniga abiellumast. Mees uskus, et poeg on tema oma, kuni DNA-analüüs karmi tõe päevavalgele tõi.
«Marie tunnistas oma mehele, et lapse isa on David Copperfield. Ta palus lahutust, et kolida USAsse,» räägib üks asjassepühendatu.
Copperfield ostis Marie'le korteri, ning naine sünnitas talle veel ühe lapse - tütre.
Nüüd on Marie võtnud eesmärgiks Copperfieldiga abielluda. Kuid kõigepealt peab mees oma nime puhtaks pesema vägistamissüüdistusest - üks 21aastane neiu väidab, et Copperfield meelitas ta 2007. aasta juulis oma Bahama saarele ning vägistas seal. Marie on veendunud, et tema laste isa on süütu.