1. Tülpinud näoga neiu

1.1 Seda sorti neiusid võib näha absoluutselt igas klubis. Nad istuvad seltskonnas, mis koosneb tavaliselt ainult naistest, kellest 90% on vaimustuses klubis olemisest. Tülpinud näoga neiu aga vaimustuses ei ole. Arvatavasti on mõni tema sõbranna vaese naise lihtsalt kaasa tarinud ja lubanud ühte raju ööd naiste seltsis. Tegelikkuses kutsub sama sõbranna klubisse veel viis teist sõbrannat, kellega nad koos tantsupõrandal hööritavad ja tülpinud näoga neiu peab valvama oma pööraste tuttavate käekotte ja jooke. Heal juhul jääb tema õhtu meeldejäävaimaks momendiks see, kui mõni ta sõbrannadest talle jala peale oksendab.

Tülpinud näoga neiu vannub alati, et ei tule enam kunagi klubisse...kuni ta sõbranna kutsikasilmadega talle otsa vaatab ja ütleb: "Muska, lähme ikka! Tantsime ja paneme pidu ja veedame ühe toreda tüdrukuteõhtu!" Ja taaskord leiab vaene tüdruk ennast kotte valvamas.

1.2 Teist sorti tülpinud näoga neiu on pigem naine. Ta on klubisse tulnud lootes meenutada oma pööraseid nooruspäevi, kus mehed tegid jooke välja ja teised naised kadestasid tema nõtke antiloobi kombel tantsimist. Jõudes klubisse näeb ta esimese asjana kampa enda tütre klassikaaslaseid ja veedab paar minutit tantsuplatsil. Seejärel avastab ta, et tantsimine muutub vanana väsitavaks ja võtab võhmale. Ta läheb baarileti äärde ja ootab meest, kes pakuks talle jooki. Paraku peab ta nentima, et enam ei jookse mehed tormi talle alkoholi kõrist alla kallama ja naine peab röögatukalli joogi oma raha eest ostma. Halvimal juhul koperdab keegi purjus isik naisele otsa ja ajab hingehinnaga joogi tema pidupluusile. Veel halvimal juhul oksendab keegi suvaline talle jala peale. Ja siis muutub naine tülpinuks...

    2. Liiga purjus neiu (aga ta ei taha seda tunnistada)

Tavaliselt on ta juba enne klubisse minekut ennast sõbrannadega koos suutnud täis kaanida ja vaarub peokohta sisse hirmkõrgetel kontsadel ja ebastabiilse sammuga. Kuna ta ise arvab, et ta ei ole mitte purjus, vaid veidikene švipsis, siis tellib ta esimese asjana endale kokteili - kes siis klubis kainena olla tahab?

Õige pea leiab ka tema tee tantsupõrandale, kus üritab oma kehaga moodustada kõige võrgutavamaid poose universumis. Ümberkukkumine on vaid kingade süü ja kummalisel põhjusel paistavad kõik talle otsa kukkuvat. Klubis Hollywood oli üks sellise tüübi esindaja keset tantsuhoogu põlvili kukkunud, kuid see ei takistanud teda ülakehaga edasi väänlemast ja tantsimist imiteerimast. Nad ise arvavad, et on ühed graatsiliseimad tantsijad klubis, kuid tegelikkuses meenutab nende maas väänlemine tõsise haiguse sümptomeid.

Purjus peaga tunduvad kõik mehed vähemalt kuus korda nägusamad ja tegijamad, kui nad tegelikult on. Seetõttu võib teda kuulda sülje pritsides telefoni kriiskamas: "Sa ei kujuta ettegi, siin klubis on nii kuumad mehed!"

Neid võib kohata ka klubi WC-s, kus nad peeglilauast kinni hoides ennast meikida üritavad. Kindlasti on nad ette mananud võrgutava naeratuse ja kindlasti tundub neile endile, et nad näevad suurepärased välja. Tegelikkuses on nende kleidike aluspükstesse takerdunud, huulepulk on vähemalt kolmel hambal ja juuksed tilguvad higist, sest tantsima ja hööritama peab ju ometi kiiresti!

Suure tõenäosusega on tema see, kes lõpuks kellegi jala peale oksendab.

   3. Uhke neiu (kellele mitte midagi ei kõlba)

Teda võib ära tunda sellest, et klubisse sisse astudes manab ta ette näo, nagu tunneks ta sõnnikuhaisu. Seejärel kommenteerib ta "äärmiselt labast" muusikat ja läheb istub sõbrannadega maha. Sel nädalavahetusel saime näha neidu, kes oma istumise alla sõbranna jaki pani, ise kommenteerides: "Mul ei ole vaja kellegi kubemetäisid endale korjata". Tõepoolest kattis neiu kleit hädavaevu vaid ta tagumist osa, seega võis see hirm olla põhjendatud.

Kuna uhke neiu on tavaliselt väga atraktiivne, teab ta seda ise suurepäraselt. Ta võtab iga minuti tagant välja peegli ja kohendab enda meiki. Ta võtab vastu vaid väikse kalorsusega jooke ja ebameeldivat inimest nähes kommenteerib seda kõva häälega. Eksperimendi käigus saime isegi tunda tema salvavaid kommentaare, mis kritiseerisid teiste naiste soengut, meiki, parfüümi, kingi, käekotti ja pikki jalakarvu. Ei tasu vist mainidagi, et kommentaarid olid pillutult meelega kõvahäälselt, et kohutavad väärkäitujad ikka teaksid, et nad klubisse kindlasti ei kõlba.

Kui juhtud tantsuplatsil sellisele pihta minema vaatab ta sind heal juhul põlastava näoga, halvemal juhul saad sa teada, et oled "kole li*sihakatis". Sellise toreda kommentaari saime ka meie, kui julgesime kogemata neiut möödaminnes riivama.

Kui pirtsakale prouale julgeb läheneda meesterahvas, kellel ei ole seljas Armani jakk või käel Rolexi kell, võib kindel olla, et mees saadetakse kohe pikalt. Loomulikult sellise näoilmega, nagu keegi oleks preili nina alla surnud rott asetatud.

    4. Kiljuv tüdruk (keda panevad õnnest kiunuma kõik asjad maailmas)

Kui kuuled klubist heli, mis meenutab kõrgenoodilist sea kriiskamist, võid kindel olla, et klubisse on sisse astunud "kiljuv tüdruk". Ööklubis Überblingen nägime eksperimendi tegemise ajal lausa karja kriiskajaid, kes teisi klubitajaid surnuks karjuda üritasid.

"AAAAAAH, see on ju meie luguuuuuu!" kriiskab üks neist ja nad lendavad rõõmsalt parvena tantsuplatsile. Peale natukest tantsimist tuleb minna jooki ostma ja seejärel üksteise erivärvilisi kokteile maitsta. "AAAAAAH, see kokteil on NIII hea, see on mu LEMMIK," kiljatab üks. "AAAAH see sinine on VEEEEL parem," 

Jumal hoidku neid vaeseid õnnetuid, kes seda kampa kuskil sõbra ema vanaema töökaaslase sünnipäeval kohanud on. "TIBUU! SINA siiin! AAAAAAH!" kostab koheselt võimas röögatus.

Iga lugu on nende lemmik, iga kokteil on möirgamistväärt, iga sõbranna pluus on "super tuus" ja kõikide meeste parfüüm on "nii nämma"!

Kuigi kiljuv tüdruk on positiivne, sõbralik ja armas, võib tema kriiskamine inimesed pigem eemale peletada, kui sõprust alustama kutsuda.

   5. Neiud, kelle jaoks ööklubi on võrdväärne magamistoaga

See tüüp sensuaalseid naisi ei häbene enda seksuaalsust. Mitte, et keegi seda häbenema peaks, kuid miskipärast on see tüüp naisi väga aldis tegema tantsupõrandal privaatseid asju, mis muidu kuuluksid magamistuppa.

Ta alustab tantsimist enda tagumenti vastu meest hõõrudes, seda nõnda innukalt, nagu sõltuks sellest tempost vähemalt tema ja tema perekonna elu. Mida rohkem jooki sisse läinud on, seda hullumeelsemalt hakkab neiu enda keha väänama ja painutama - et ometigi VEEL sensuaalsem tunduda.

Mingil ajahetkel võib näha teda kirglikult suudlemas, samal ajal kui võõra mehe käsi naise kanni krabab. Halvimal juhul tabad sa paarikese WC-st, kus pead loomalikke paaritumishääli kuulates pissida proovima. 

Loomulikult ei väida Publik, et klubides ei käigi korralikud inimesed, kes tahavad lihtsalt sõpradega aega veeta ja nautida tantsimist. Inimesi on ju igasuguseid ja loomulikult on tuhandeid eri motiive ja põhjuseid, mis inimesi ööklubisse meelitab. 

* Hoiatus! Antud artikkel võib sisaldada huumorit ja kindlasti ei ole tarvis end otseselt puudutatuna tunda!