Peamisteks teemadeks oli valikute tegemine, unistuste saavutamine, mõttemaailma paika sättimine, õnnelikkus ja motivatsioon. Teiste hulgas rääkisid üritusel üleilmset tarkvaratestijate võrgustikku Testliot üles ehitav Kristel Kruustük ja muusik Tanel Padar.

Kristel Kruustük soovitab noortel olla initsiatiivikas ja võtta julgelt asju ette. Ta lisab, et noored võiksid end huvitavaid asju proovida ja mitte karta ebaõnnestuda. Lisaks arvab Kruustük, et koolisüsteemis võiks olla rohkem individuaalset lähenemist, koostööd ja teineteiste aitamist.

Padar lisab, et ta tundis 17 aastat hiljem gümnaasiumisse tagasi minnes suurt hirmu. Ta ei teadnud, kas saab hakkama. Padari sõnul tuli alguses uuesti õppida õppima. Samas lisab mees, et täiskasvanud inimesena on seoste loomine nii palju lihtsam: sa ei õpi oma vanematele, õpetajale, õele, vennale või pruudile. Sa teed kõike iseendale.

Samas arvab Padar, et gümnaasiumilõpetajad võiksid kaaluda aja maha võtmist enne edasiõppimist. See on oluline leidmaks elus siht.

Kruustük arvab, et elukestev õpe on väga hea, sest maailm on pidevas liikumises. Padar aga arvab, et elu ongi üks pikk õppeprotsess. On see vaevaline või mitte, otsustame ise. Mida rohkem aga pingutame, seda magusam on tulevik ja seda rohkem saame aidata teisi.