Seekordne Dinner in the Sky on Bocuse d’Ori eri, kuna peakokkadeks on prestiižse ja ülemaailmse “kokkade Olümpiaks” kutsutud võistluse Bocuse d’Ori 2009. aasta võitja norralane Geir Skeie ning samal võistlusel 2011. aastal viienda koha saavutanud Soome kokk Matti Jämsen.

Maailmakuulus kokk Geir Skeie on tuntud mereandidest roogade poolest, milles on esikohal lihtsad maitsed ja värske tooraine. Matti Jämsen kombineerib oma roogades professionaalseid kokandustehnikaid ja üldtuntud maitseid uudses võtmes.

Dinner in the Sky õhtusöökidel saab lisaks imelisele vaatele ja esmaklassilisele toidule nautida ka head muusikat. Sel korral pakuvad kõrgustes muusikalist elamust Tuuli Rand ja Marilin Kongo, kes on augustikuu õhtutesse valinud kuulsad armastuslaulud.

Dinner in the Sky tegutseb juba 45 riigis ning läbi on viidud üle 3500 ürituse. Eestis on toimunud seni neli Dinner in the Sky üritust, mille raames on taevarestorani külastanud ligi 5000 inimest. Skyworld Service’i meeskond korraldab üritusi ka Lätis, Leedus, Soomes, Austrias, Horvaatias, Serbias, Sloveenias ja Valgevenes.

Taevarestoranis saab valida kolme paketi vahel:
• Lunch in the Sky
• Moët & Chandon in the Sky
• Dinner in the Sky