Teismeline neiu Floridast hakkas tuntust koguma, kui postitas endast pildi, kus ta riietus Disney printsessiks. Üldiselt on tüdruk saanud positiivse tähelepanu ja vähese kriitika osaliseks.

"Ainsad kriitikud on tegelikult inimesed siin, minu kodulinnas. Inimestega, kellega ma koolis käisin, on kõige raskem, aga ainult käputäis inimesi ütleb, et ma ei näe üldse Elsa moodi välja," selgitab ta. "Ma olen kogu sellest positiivsest tähelepanust väga üllatunud!"

Viimasel ajal on tüdruk ringi reisinud ning külastanud haiglates olevaid lapsi, nendega mänginud ja neile filmist laule laulnud. Carlsonil on toimuva üle hea meel ning ta on õnnelik, et saab haigeid lapsi rõõmustada. Juba on Annat lapsi lõbustama kutsutud ka Austraalia haiglatesse.

Olles just põhikooli lõpetanud, ei plaani neiu edasi minna ülikooli, vaid tahab saada lauljaks või näitlejaks. Ka Disneylandis töötamine ei paku talle suuremat huvi, sest palk on väike.

Hetkel veedab neiu aega vabakutselise Elsana ringi reisides. Reisikulud kaetakse, kuid raha Carlson oma tööga ei teeni. Tulevikus soovib Anna Faith olla nii laulja ja näitleja kui ka eeskujuks lastele.