Selline tegevus on hea mitmel põhjusel- see võib olla odavam ning ei pea kartma, et keegi teine tuleb sulle tänaval vastu täpselt samade pükste või pluusiga. Kui õmbled endale ise riideid, võid luua endale sobiva stiili. Kes teab, ehk saad isegi moeikooniks?

Juhul, kui näed netist midagi eriti lahedat ja tekib tahtmine see endale saada, aga raha napib, siis võib alati meisterdada endale samasuguse või sarnase eseme (: Kui aga tahad erineda, siis on on endale riiete õmblemine hea viis olla originaalne.

Muidugi pole riiete disainimine lihtne kui 1, 2, 3 ja alguses ei pruugigi midagi välja tulla, kuid ei tuleks kohe loobuda. Kui õmblusmasina kätte võtad, siis see ei tähenda kohe, et oled megameister õmblemises, kuid kõik on õpitav. Ei tohiks sattuda musta masendusse, kui esimene kõrvarõngas, kaelakee või särk välja ei tulnud.

Miks mitte teha kõrvarõngaid lahedatest nööpidest või kaunistada prille hõbedase ketiga? Ka ehteid on üsna lihtne teha, on vaja leida vaid materjali. Isegi õpetusvideosid, kuidas midagi valmistada võib leida YouTube'ist, neid on tuhandeid. Võib luua ka oma kollektsiooni, kui on soovi end arendada sellel alal.

Nüüd, kui on tulemas sügisene hooaeg ja riietuse juurde kuuluvad mitmed aksessuaarid, alusta ise näiteks mõne tegemisega. Lase oma fantaasial lennata ja erine teistest, võimalused on piiramatud!